Yamaçparaşüt’üne Büyük Engel...!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Türkiye’de yamaçparaşütü platformu altında bu sporu yapan yaşları ilerlemiş veya ortaokul mezunu olan bir çok arkadaşlarımız bulunmaktadır.Bu sporda herkes istiyor bir arkadaşını eşini dostunu uçurmak ve beraber uçmak bu hususta ancak Lise diplomasına sahip biri bu statüde ilerleyip T1-T2 lisansına sahip olabiliyor.Orta okul mezunu olan bir kişi ancak P5 lisansina kadar ilerleme yaptıktan sonra ilerlemesi imkansızlaşıyor ve eşini dostunu lisanssız uçurmak durumunda kalmasının yanında zaten lisansını almak isteyenler yüksek meblada ücretler ödüyor peki ülkemizdeki gençlerin spora yönelmesi hususunda ilerleme kat etmek isteyenler için önlerine engel koymaktır ve ayrıca mantıklı bir seçenek olmadığı gibi spora yapılan bir engeldir.Bir Vekilimizin (Milletvekili) seçiminde ilköğretim şartı ve yaş sınırının 18-20 gibi olması durumunda Spora lise diploması şartına anlam verememekte birlikte Yurtdışında hiç bir zaman böyle bir şey söz konusu olmamıştır.

Bugün Fırat imzanı bekliyor!

Fırat Nalbant bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Hava Kurumu: Yamaçparaşüt’ü sporuna lisans yükseltme engeli.». Fırat ve imza atan diğer 143 kişiye katıl.