Murat Ve Ragıp 'a Şehitlik Verilsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

15 Temmuz Gecesi Hain sanılarak şehit edilen ÖĞRENCİLERİMİZ için ŞEHİTLİK istiyoruz..

Hiçbirşeyden haberi olmayıp olayı son dakikada anlayıp halkın tarafına geçen MURAT TEKİN halk tarafından linç edildi!

Silahlarından tek kurşun çıkmadığı belirlenen askeri öğrenciler sabaha karşı boğularak,kesilerek,delinerek şehit edildi.Ailesi MURAT'I tırnağından tanıdı çünkü korktuğunda tırnağının ortasını kemiriyordu..

Bu gençlerimizin cenazesi bile zor alındı..

Onlar için imza topluyoruz..

Nolur destek olun..

15 temmuz 2016 gecesini 16 temmuza bağlayan gece köprüye emir ile getirilen bu iki kişi bizzat bizim halkımız tarafından katledildi. Hemde feci bir şekilde.Onlar "öğrenciydi" omuzlarına takacakları yıldızın hayalini kurarak yastığa koyarlardı başlarını.Devlet tarafından şehit bile sayılmadılar. Gerçi şehitlik bir belge ile tescillenecek bişey değildir. Suçsuz olanların bir kısmı salındi ama hâla içeride olan SUÇSUZLAR var.Şimdi o okullar kendi bilmez elinden telefonu düşürmeyen bir kaç soytarıya emanet edildi. Bunca sene askeri lisesi harp okulu derken terbiye edilmiş binlerce insandan bahsediyorum. Suçlu olan suçunu çeksin halkına ihanet eden acının en ama en beterini yaşasın ama bütün bu olanları görmezden gelmek mahvolan hayatları görüp sessiz kalmak bana,bize,TÜRK'e yakışmaz!Koyun olmaya gerek bu hayatta, başkasının adına da olsa haksızlığa boyun eğmek, göz yummak sıra sana gelince boynuna çoktan geçirilmiş ipi fark edememektir. Yani söylemek istediğim bu haksızlığa göz yumuyorsan yüz bulurlar!Ve sıra sanada gelir!
# ASKERE DÜŞMAN OLAN , DÜŞMANA ASKERLİK YAPAR! #
Ailesi morgta bu çocuğu tırnağından tanımışlar yüzü tanınmaz haldeymiş
ve bu gencecik vatan evladını öldürenler şuanda elini kolunu sallaya sallaya geziyor.Kimse ben kahramanım demesin

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat TEKİN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜRK HALKI: Murat Ve Ragıp 'a Şehitlik Verilsin!». Murat ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.