TÜRKCOİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Finansal dünya, tüm inancımızın ötesindeki değişime geçmek üzeredir. Blockchain teknolojisinin ademi merkezileştirilmesiyle açılan yeni ve inanılmaz fırsatlar var. Bireyler artık sosyal veya finansal olarak etkili gelişmelerin tamamen yeni bir ekosistemine katılabilirler.

TÜRKCOİN , ödeme, kripto değişimi ve akran endüstrisinde hane halkı adı olmak için önemli bir hedefe ulaşmak için DÜNYADA VE TÜRKİYE'de ilk olacak PROJESİ ni hayata geçirmek için satışa sunuldu.

Çevrimiçi ödeme ve kripto değişim endüstrisinde yukarı yönlü bir artış oldu. Düzenlenmiş raporlara göre, kripto değişimi ve akran endüstrisinin geliri önümüzdeki 2 ila 3 yıl içinde altı kez olacak. Bu rapor TÜRKCOİN'in ekonomik modeli ile nereye doğru gittiğini gösteriyor . Geleneksel ödeme sektörünün ve payının da önümüzdeki yıllarda artacağı bildirilirken, kripto-ödeme ve takas işlemlerinin gerçekleştirilmesinin en büyük benzeri görülmemiş bir düzeye ulaşacağı tahmin edilmektedir.

Halihazırda, özellikle e-ticaret sektöründe Blockchain'e dayalı ödemelerin benimsenme oranında% 1 olduğu bildiriliyor; Çoğu tüketici ve satıcı için geleneksel ödeme yönteminden daha yüksek bir ücret. Bu nedenle,

TÜRKCOİN'in genişlemeye başlaması için fırsatların ve zamanlamanın herhangi bir zamanda, ancak şimdi gerçekleşmeyeceği nedenlerinden biri ! Kripto meraklılarının çoğunluğu, farklı ademi merkeziyetçi çözümlerin uygulanmasının henüz yeni başladığı ve şu anda emekleme döneminde olduğu görüşündedir.

TÜRKCOİN tarafından benimsenen kripto ödeme ve takas sistemi , kullanıcılarımızın, TRL jeton sahiplerinin ve tüccarların farklı perakende ve ticaret mağazalarındaki jetonlarımızı kullanarak kriptokollerden yararlanmalarını anında sağlayacaktır. Bu FinTech endüstrisinde üstel bir büyümenin gerçekleşmesi öngörülmektedir. Açıkçası, bugün paranın bulunduğu ve yarının nerede olacağıdır.

Bize inanmak ve bu projeyi desteklemek için çok teşekkür ederim. Toplu olarak, kripto-ödeme ve eşler arası endüstriyi yeniden icat edeceğiz.

TÜRKcoin Yol Haritası

2018

- TEMMUZ: Dijital Paranın Tanıtımı, TÜRKCOİN  SİKKE YAZILM A.Ş. Platformuna entegre edilmesi

- AĞUSTOS: TÜRKCOİNEXCHANGE SİSTEMİNE TRLCOİN EKLENMESİ

- EYLÜL: Fon toplanması,

- EKİM: DİJİTAL PROJELERİN BELİRLENMESİ İLAN EDİLMESİ

- Kasım - Aralık: Ticaret için ödeme sisteminin yükseltilmesi ve test edilmesi

2019

- Ocak-Mayıs arası : Gelecekteki ödemeler için Blockchain teknolojisine dayalı çözümler / fikirler geliştirmek

- Temmuz-Eylül:  İşletmelerde iş yapabilmek için ödeme ağ geçitlerini ve yöntemlerini ayarlama testleri

- Eylül-Aralık: ticaret ortakları, iş ortakları ve ödeme ağ geçitleri ile işbirliği

2020-2023
ekosistemler ™

www.türkdijitalparam.com

Bugün Özgür imzanı bekliyor!

Özgür Ayhaner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜRK DİJİTAL PARA PROJESİ LİDERİ: TÜRKCOİN». Özgür ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.