Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 732 destekçi ulaştı

Bırakın, çocuklarımız yaşasın!

Türk anneleri olarak, biz ülkemizi yıllardır istikrarsızlığa sürüklemek isteyen terör örgütü PKK’nın Suriye kolu olan YPG’yi silahlandırma kararınızdan derin üzüntü duymaktayız. Çok iyi bilindiği üzere, PKK, ABD ve Avrupa tarafından da terör örgütü olarak tanınmaktadır. Bir NATO üyesi olarak Birleşik Devletler, bir diğer müttefikinin güvenliğini tehlikeye atacak böyle bir kararı nasıl alabilir? 11 Eylül’den sonra ABD'nin terörle mücadelede küresel liderliği üstlenmesine dayanak olan en yüksek ahlaki ve etik değerleri koruma iddiası ile bu karar nasıl bağdaştırılabilir?

DATO, NATO’ya Karşı

“DATO” (“D”ecision to “A”rm a “T”errorist “O”rganization) olarak isimlendirdiğimiz Terör Örgütünü Silahlandırma Kararı (TÖSK);

Kuzey Atlantik Anlaşması’nın ihlalidir,

Temel insan haklarının ihlalidir,

Uluslararası hukukun ihlalidir,

Birleşik Devletler’e askeri üs sağlayan Türkiye’nin iyi niyet ve misafirperverliğinin ihlalidir,

Demokratik prensiplerin ihlalidir,

ABD’nin kurucu değerlerinin ihlalidir,

YPG ve PKK arasındaki yakın ilişki kendi elebaşları tarafından da beyan edilen açık bir gerçektir. Bunlar ülkemizi yabancı kaynaklar tarafından kendilerine sağlanan silahlarla terörize etmektedirler. Bu terör faaliyetleri başladığından beri 30 binden fazla evladımızı kaybettik ve binlerce evladımız da sakat kalmıştır.

Türk anneleri olarak biz terörden yeterince acı çektik. Artık kaybedecek daha fazla evladımız yoktur!

Türkiye, kollarını ve sınırlarını acı çeken komşularına açmış, ABD ve Avrupa’nın reddettiği 3 milyondan fazla mülteciyi kabul etmiştir. Siz, göçleri engellemek için kendi ülkenizde bir sınır duvarı inşa etme niyetindeyken, teröristleri neticede bize karşı kullanacakları silahlarla donatmaya ne hakkınız vardır? Biz, ülkemizin yok oluştan başka bir şeye sebep olmayan Büyük Orta Doğu Projesi’nin gelecekteki kurbanı olmasına izin vermeyeceğiz.

Bu nedenle biz, Orta Doğu yangınını söndürerek milyonlarca insanın hayatını kurtarmak ve korumak uğruna bu yangını daha da yayacak YPG’yi silahlandırma kararını (DATO) şiddetle kınayarak Anneler Hareketi’ni (The Mothers Movement - MM) başlatıyoruz.

Anneler Hareketi olarak biz, ABD’yi müttefikimiz olmak yerine Türkiye’ye karşı hasmane bir pozisyona sokacak olan bu tehlikeli kararı bir an önce geri çekilmesini talep ediyoruz.

Anneler olarak biz, çocuklarımızın hayatını korumak için çocuklarını kaybetme tehlikesiyle karşılaşan bütün anneler gibi elimizden gelen her şeyi yapmaya niyetliyiz. Son sözümüz şudur;

Gerçek bir NATO müttefiki olarak kalacaksanız bizim güvenliğimizi tehlikeye atmayınız!

YPG’yi silahlandırma kararını geri çekerek Türk çocuklarına ve gençliğine zarar vermekten vazgeçiniz!

Anneler Hareketi

Bugün Mothers' imzanı bekliyor!

Mothers' Movement bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Annelerinden ABD'ye Çağrı: "Terör Örgütü YPG'ye Destek Kararını Geri Çekin!"». Mothers' ve imza atan diğer 731 kişiye katıl.