Kampanya Kapatıldı

Ahmet Eriyor

Bu kampanya 148 destekçi ulaştı

Ahmet, yaşı 18 0lmasına rağmen kilosu şu anda 12 kilo olan bir ENGELLİ Ahmet doğumda oksijensiz kaldığı için engelli olarak doğmuş ve yaşıyor aile ev kirasını ve diğer masraflarını karşılayamıyor ısınamıyor beslenemiyor MADDİ- MANEVİ büyük zorluklarla savaşıyorlar ailenin 20 yaşındaki diğer oğluda epilepsi hastası anne perişan çaresiz baba işsiz...çok gururlular ve derneğimiz çocuğa mama bez ve ilaç yardımı yapsada tabiiki köklü ve onları bu zor durumdan kurtarabilecek seviyede değil yardımlar.. bu aile kirada oturuyor ama baba işsiz olduğu için ev sahibi çıkartmaya çalışıyor ....evsiz barksız iki engelli oğlu ile sokakta kalmak üzereler ....sıvı mama ile beslenen yavrularına mama temin edemediklerinden suyla ezdikleri bir bisküit yedirdiğini fakat gıda yeterli olmadığı için Ahmet erimekte bu arada annede tükenmekte ...şu anda ateşi yükselen Ahmet Kuşadası devlet hastahanesinde ateşi kontrole alınırsa AYDIN DEVLET hastahanesine nakledilecek ne olur ne olur ne olur onlara yardım edelim

Bugün YELİZ imzanı bekliyor!

YELİZ TEKİN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Anneler Derneği Kuşadası Şubesi: Ahmet Eriyor». YELİZ ve imza atan diğer 147 kişiye katıl.