Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Sağlık Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU ve 2 diğer muhatap daha

Tüp Bebek Yönteminde sigortalı aileler için 40 yaş sınırı 55 yaşa çekilsin.

Bilindiği üzere Tüp Bebek Yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen -sigortalı olsa bile- ailelerdeki anne adayının 40 yaş üzerinde olması durumunda bu kolaylaştırıcı tedavi hizmeti ücrete tabi tutulmaktadır. Bu rakam da 15 bin lirayı bulabilmektedir.

Devlete ödenen vergilerin o devlet vatandaşlarının "insanlarının" mutluluğu için kullanılması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Bu da vergilerin eğitimden sağlığa kadar tüm alanlarda hizmet olarak vatandaşa geri dönmesi demektir. İnsani talep ve ihtiyaçların karşılanmasında devlet elinden geleni yapmak durumundadır. Verili koşullarda karşılanabilir doğal ve iyi niyetli isteklerin yerine getirilmesi için sesimizi yükseltmeliyiz.

İlgili bakanlıkların işbirliği çerçevesinde kimi hastalıkların tedavisinde binlerce liralık ilaçlar, ücretsiz olarak Avrupa'dan getirilmektedir. Bunu hepimiz biliyoruz. Ve bunun için devletimize müteşekkiriz.

Bu hizmetlerin yanında doğal yollardan çocuk sahibi olamayan, ancak fiziksel şartları buna müsait ailelerin Aşılama ve Tüp Bebek Yöntemiyle "özgürce" çocuk sahibi olabilmeleri için gerekli yasal düzenlemelerin yapılması gerektiği kanaatindeyiz.

Bunun için desteklerinizi bekliyoruz.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Sağlık Bakanı
    Mehmet MÜEZZİNOĞLU
  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı
    Faruk Çelik
  • Maliye Bakanı
    Mehmet Şimşek

Mustafa Tayar bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 38 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Tayar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tüp Bebek Yönteminde sigortalı aileler için 40 yaş sınırı 55 yaşa çekilsin.». Mustafa ve imza atan diğer 37 kişiye katıl.