Türkiye'nin hocası Benim Hocam 'a destek olalım.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Tüm Ulusal Televizyon Kanalları ve tarafına İrfan TUNÇKAŞIK bu kampanyayı başlattı

Benim Hocam projesi Ramazan YETGİN hocamızın önderliğinde sınav öğrencilerine faydalı olması amaçlanan ve bu konuda faydasını fazlasıyla kanıtlamış, sınav öğrencilerinin gönlünde yer etmiş bir projedir.

Yakın zamanda başlamış ve ülkemizin güzelliklerini tarihi ve kültürel mirasını anlatmaya yönelik oluşturulmaya başlanmış olan

1 Şehir 1 Tarih 1 Coğrafya isimli belgesel projesi de yine Razaman YETGİN hocamızın önderliğinde Bayram MERAL hocamız ve Yönetmen Sencer GÜLTUNA ve ekibi ile birlikte devam eden ülkemiz adına çok faydalı bir projedir.

Aynı zaman da bu projelerin en önemli unsuru ise projelerin tamamen hocalarımızın kendi maddi manevi emekleri ile ortaya çıkıyor olmasıdır.

Peki Biz Ne Yapabiliriz ?

Belki çok büyük katkılarımız olamayabilir ama en azından çekilmekte olan belgeseli ulusal kanallarımızdan birinde görebilmemiz bu ülkemiz adına çok faydalı olan belgeselin devamlılığını ve aynı zamanda daha fazla kitleye ulaşabilmesini aynı zamanda Ramazan hocamızın önderliğindeki ekibin de karşılaşacağı zorlukları daha kolay aşmasında etkili olacağı kanaatindeyim.

Sizleri ilk bölümü izlemeye davet ediyorum.

1 Şehir 1 Tarih 1 Coğrafya 1.Bölüm

1 Şehir 1 Tarih 1 Coğrafya 2.Bölüm

1 Şehir 1 Tarih 1 Coğrafya 3.Bölüm

Destekleriniz için şimdiden çok teşekkürler

Saygı ve Sevgilerimle...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.