0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

TEKNİKERLER ODALARI BİRLİĞİNİN KANUN ÇIKARILARAK KURULMASINI DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN TALEP EDİYORUZ.

Osmanlı imparatorluğundan günümüze ve Mimar sinanın bile mesleki eğitimin yani gerçek mühendislerin yetişmesinin 15 yaşından itibaren meslek okullarında başlaması gerektiğini söylemesi ve hatta Osmanlı devletimizden günümüz Cumhuriyetine böyle gelmiş olmasına rağmen, ve okullarda buna göre kurulmasına rağmen, devletimizin içinde bulunduğu sorunlardan dolayı sahip çıkılamadığı için bugünlere lİYAKATİNDEN Ödün vermeden Ünvanlarının dışında vatanı ve ülkesi için her türlü işlerde çalışmış, sesini dahi hiç çıkarmamışlardır. Mesleki temel alt yapı eğitimi ile Teknisyen ünvanı + bir üst öğrenimle Tekniker ünvanı ve hatta + bir üst öğrenimle ya Yüksek Tekniker yada Teknik Öğretim alan bu Ünvanlar aslında Ülkenin Yüksek Mühendisleridirler, Ülkemizin artık gelişmesini engeleyen veya engellemek isteyen içteki ve dıştaki tüm bu mihrakların tek amacı, Çağın teknolojisinden uzak, geri kalmış mesleki temel alt yapısı olmayan bir ülke olmamızı ve zamanında istanbulu teknolojinin imkanlarını kullanarak almış atalarımızın nesillerinin teknolojiden uzaklaştırılmasını planlamaktadırlar. Her ne sebep olursa olsun, Çağın tüm mesleki ve teknolojik gelişimlerinin ülkemizde yükselmesi için Alt yapısı olan ve sahipsiz kalan bu güzel ülkemizin gerçek yüksek mühendisleri olan "Teknikerler ODA ları Birliği" Kanunun çıkarılması ve bu birliğinin kurulmasını Tüm Teknikerler Derneği yönetimine verilmesi yüce türk milleti adına talep ediyoruz. Saygılarımızla

Bugün Erkan imzanı bekliyor!

Erkan Şan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜM TEKNİKERLERİN ODALAR BİRLİĞİ KANUNUN BİR AN ÖNCE ÇIKARILMASINI TALEP EDİYORUZ.». Erkan ve imza atan diğer 188 kişiye katıl.