Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 6 destekçiye ulaştı

Son günlerde yeniden gündem olan, TFF süper lig kulüplerinin oynatabileceği yabancı futbolculara kademeli olarak 5 futbolcuya kadar sınırlandırma gelmesi, türk futboluna yapılacak büyük bir kötülüktür.

Yabancı sınırının kaldırılmasıyla birlikte ligde ve avrupada daha kaliteli futbol görmeye başlamışken bu sınırlama  kabul edilemez. Unutmayalım ki türk futbolunu takip eden biz taraftarların, kulüplerin ve yayıncı kuruluşun temel gelir kalemi ve hedef kitlesi oluşumuz, bize türk futboluna yapılacak olan bu kötülüğü engelleyebilme gücü verir.

Olası bu deşikliğe tepkini tüm sosyal medyada ve diğer tüm elektronik iletişim kanalları yoluyla göstererek kampanya ya destek ol.

Unutmayalım ki federasyon yabancı sınırını düşünmeden önce altyapı sorunlarına, Türkiyede neden kalifiye genç futbolcu yetişmediğine, elimizdeki mevcut futbolcuların neden yabancı muadillerine göre daha düşük bir fiyat performans sergilediğine kafa yormalıdır.

Kampanyayı destekle kaliteli futbol hepimizin hakkı.

Bugün Sefa imzanı bekliyor!

Sefa OCAKLI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tüm taraftarlar : Futbolda yabancı sınırlaması gelirse TÜM üyeliklerini iptal ederek kararı boykot et». Sefa ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.