Kampanya Kapatıldı

Enerjini koru, çünkü güzel günler enerji ister!

Bu kampanya 397 destekçiye ulaştı

Merhaba, ben Pozitip! Sizi Enerjisa’nın, Enerjini Koru hareketine katılmaya davet ediyorum.

Neden mi? Çünkü yapılan araştırmalar gösteriyor ki, halkımızın yarısının gündeminde elektrik tasarrufu yok. Oysa ki, evimizde yapacağımız çok küçük tasarruflarla önce aile ekonomisine, toplamda ise ülke ekonomisine çok büyük bir değer yaratabiliriz. Hepimiz evimizde sadece %1 elektrik tasarrufu yapsak bile ekonomiye yılda 130 milyon TL katma değer sağlayabiliriz. İşte tam bu yüzden hepimiz “Enerjini Koru” diyerek bu hareketin öncüleri olabiliriz.

İlk etapta evde başlayacak olan bu hareket ile ülke genelinde herkesin enerji tasarrufunun öneminin farkına varmasını ve kendi çevresinde de bu hareketin gönüllü elçiliğini yapmasını hedefliyoruz. Bu sadece ekonomik katkı için değil, aynı zamanda sürdürülebilir bir gelecek için de çok önemli.

Peki ama nasıl?

Bu kampanyayı imzalayarak işe başlayabilirsiniz. Ardından da Enerjini Koru sitesi üzerinden elektrik tüketimi davranışlarınızı ölçümleyebilir, kolayca uygulayabileceğiniz tasarruf ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli mirasımız, daha yaşanabilir bir dünya ve güzel günler. Bu yüzden gel sen de enerjini koru, çünkü güzel günler enerji ister.

Bugün Pozitip imzanı bekliyor!

Pozitip . bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tüm Türkiye: Gel sen de Enerjini Koru, çünkü güzel günler enerji ister!». Pozitip ve imza atan diğer 396 kişiye katıl.