Tüm Konya’da Fiber İnternet İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Konya'da hiçbir yerde evlerde Fiber İnternet altyapısı yok. Neden? Konya'nın nüfusu bir İstanbul, Ankara, İzmir kadar değil diye bizim bu hizmetten yararlanma hakkımız yok mu, biz Türk Milleti'nin bi parçası değil miyiz, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak sayılmıyor muyuz?

Hatta Fiber olmaması yetmezmiş gibi çoğu yerde VDSL altyapısı dahi yok. ADSL kullanmaya mahkumsunuz. Şahsen iki gün önce Türk Telekom müşteri hizmetleri personelinin bana söylediği aynen şuydu: "Beyefendi ikamet ettiğiniz bölge altyapısı en fazla 8 mbps interneti destekliyor ancak o bölgedeki hatlarda sorun var. 8 mbps internet için başvuru yapsanız dahi sizin kullanabileceğiniz en fazla 4 mbps."

Hadi ben bilinçliyim bu konuda sordum soruşturdum araştırdım bunları öğrendim. Bilmeyen insanlar da var. Reklamdaki 25 mbps ilanıyla kandırılıp 25 mbps internet parası ödeyip 4 belki 8 mbps internet kullanabilecekler. Peki sizin bu insanların hakkına girmeye ne hakkınız var? Sizin altyapınızın "SORUNLU" olması bizim suçumuz mu?

Diyorlar ki: O bölgede oturanlardan, sitenden, apartmanından imza toplayıp başvuru yapacaksın, istek yeterliyse fiber altyapı hazırlanacak. Ben de şimdi bunu yapıyorum. Tüm Konyalı hemşehrilerimden ve bu konudan muzdarip herkesten destek vermesini ve bu kampanyayı imzalayarak kendi sosyal medya hesaplarından paylaşmalarını rica ediyorum. Belki bu kez olması gereken hizmet yerine getirilir.