0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

ÇOK ÖNEMLİ.Peygamberimiz(s.a.v) oruç için sahura kalktıklarında vaktin nasıl olması gerektiğini bize bildirmiştir.Mesela saat 04.00 da vakit girdi diyelim.04.00 dan itibaren yemek vesaire yenilemez-içilemez demiş bu vakitten itibaren 50 ayet okunacak süre miktarı geçmesi halinde sabah namazı vaktinin girdiğini bildirmiştir.Bunun 18-20 dakika olduğunda ittifak edilmiştir.Nitekim ülkemizde 31 Aralık 1982 takviminde diyanet saati ile fazilet saatleri aynıydı.Ancak 1 Ocak 1983 den itibaren aziz milletimizin ibadeti ve ameliyle oynamak ve amellerimizin Rabbimizin katına ulaşmasını engellemek için dış ve iç düşmanlarımız son gayretleriyle mücadele etmektedir.Bu tarihten itibaren imsak vakti 04.20 olarak bir günde güneş ve ay bu kadar yer değiştirmemesine rağmen 20 dakikalık fark eklenmiştir.Bunun aşırı temkinle alakasıda yoktur.

Siz birinin ibaadetini engellemek için vakit girmesine rağmen vakit girmemiş gibi yiyip içirirsiniz.Peki yatsı vaktinde bunu nasıl yaparsınız.Bu oyunu kuranlar yatsı vaktini daha geç bir vakitte düzenleyecek değiller.Tahmin ettiğiniz gibi yeni düzenlenen takvimde yatsının vakti eskisinden daha erken giriyor ve vakit girmemesine rağmen camilerimizde namaz kılınıyor.Bütün bunlar Rabbimizin merhametli olduğunu bütün çabalarına rağmen amelleri kabul edebileceğini unuttuklarından dolayı beyhude çaba içinde olsalarda BİZ MÜSLÜMANLAR UYANIK OLMALIYIZ!!  Ezanlarımızı vakti neyse ona göre yeniden tertip ettirmeliyiz.Ey iman ile müşerref olmuş ehl-i iman.Dindaş soydaş aynı ülkenin topraklarında yaşadığımız herşeyi paylaştığımız tüm kardeşlerim.Bu kampanyama destek verin ve ezan saatlerimizi yeniden fazilet ile diyanet saatlerini ortak kılarak sesimizi duyuralım.(Unutma karıncada İbrahim a.s olduğu nemrut ateşine bir damla su taşıyordu.Senin taşıdığın suyla ne değişir diyenlere dedi ki:''En azından safım belli olsun''.

Bugün Enes imzanı bekliyor!

Enes Kublay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tüm islam alemi! Yaptığımız ibadetlerin-amellerin sıhhati ve boşa gitmemesi için destek ol». Enes ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.