KOSGEB DESTEKLERİ ANADOLUYA HİTAP ETMİYOR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
TÜM ÜRETİCİ İMALATÇI HİZMET LOJİSTİK ESNAF SANATKAR ve tarafına CUMA KARAARSLAN bu kampanyayı başlattı

Bu nedenle KOSGEB yetkililerinden bu konuda ülkemizin gerçekliğine uygun olarak bu programların  yeniden düzenlenmesi ve Hakkari den Edirney e kadar sektörel desteklerin daha geniş bir tabana yayılmasını istiyoruz.

Bilindiği üzere kosgeb orta ve küçük işletmelerin gelişim,için öncü kuruluş olarak vardır.

tüm esnaflarımız bu kampanyayı imzalayarak yönünü batıya çevirmiş ve ülkemizin yerelini görmezden gelen bu kriterler halkımızı zor durumda bırakmıştır..Var olanı geliştir.. Yeni yeteneklerin önünü aç

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.