Kampanya Kapatıldı

TÜM ÖĞRETMENLER EN AZ 40 BİN ATAMA İSTİYOR

Bu kampanya 968 destekçiye ulaştı

Bu kadar yıl okuyup gençliğimizin en güzel yıllarını eğitim öğretimin 4 duvarı arasında geçirmiş öğretmen adayları olarak tek istediğimiz yıllarca maddi ve manevi mücadelemizin karşılığını elde etmek. Bu bizim hakkımızdır hakkımızı istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanım ve Başbakanım bu olaya sizin el atmanızla aydınlanacağına inanıyoruz. Bir ülkenin temelinde eğitim-öğretim sistemi yatar. Eğitim sistemini baltalayarak ülkemizin geleceğini de baltalıyorlar. Şimdi atılan tüm eğitim sistemi yanlış adımların kötü meyvesini 3 5 yıl sonra bize geri dönecektir. Gelecek kuşaklar için düzgün ve hakkıyla atamaların yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yanlış giden düzene dur demenizi istiyoruz. Ve hakkımızla atanmak istiyoruz. Hangi konuda ekonomik tasarruf yapılırsa yapılsın Eğitim konusunda tasarruf yapılmaması gerektiğini düşünüyoruz. Eğitime yatırılan her kuruş katlarıyla eğitim meyvesi olarak ülkemize geri döner. Tüm aday Öğretmenler ve tüm kadrolu öğretmenler dahil bu konuda adaletin sağlanmasını istiyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.

Bugün Mert imzanı bekliyor!

Mert Ateş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜM ÖĞRETMENLER EN AZ 40 BİN ATAMA İSTİYOR». Mert ve imza atan diğer 967 kişiye katıl.