sosyal bilimler için felsefe

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

ÖSYM yetkililerine saygıyla. Önce felsefe, sosyoloji, psikoloji dersleri nin eğitim sistemi içinde önemli bir yere sahip olduğunu sanırım en iyi siz akademisyenler bilir. Ama yıllardır bu derslerin değersizleştirme çabalarına bir anlam veremiyoruz. Sosyal alan dersleri olarak sosyoloji psikoloji felsefe derslerinden mutlaka TM ve sosyal alanda soru sorulması gerekiyor. Hukuk fakültesine girecek olan bir öğrenci sosyoloji psikoloji bilmeli iktisat işletme uluslararası ilişki kamu yönetimi vs. Okuyacak olan öğrenciler mutlaka sosyoloji psikoloji felsefe sorusu çözmeli. İnsan bilimlerinin doğa bilimi gibi algılanmasını yanlış buluyoruz. Özellikle sosyoloji sorularının coğrafya içerisinde sorulması ayrı bir gariplik. Öğrencilerimize toplumu insanı anlatmadan öğretmeden yapılan eğitim temelsiz olur. Felsefe sosyoloji psikoloji derslerine gereken önemin verilmesini istiyoruz

Bugün Idris imzanı bekliyor!

Idris Seleci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «tüm öğrenciler: sosyal bilimler için felsefe». Idris ve imza atan diğer 108 kişiye katıl.