Kampanya Kapatıldı

Tüm çölyaklılara engel raporu verilmesini istiyoruz.

Bu kampanya 194 destekçiye ulaştı

Engel raporu verilmeli çünkü iş hayatında ve sosyal hayatta çok fazla sıkıntı yaşıyoruz. Bir insanın hayatta kalabilmesi için en önemli kaynağı besin ve biz çölyaklılar sürekli kendi besinimizi sırtımızda taşımak zorundayız. İş arkadaşların gibi sıcak sıcak hazır önüne gelen yemek yok. Ameliyat olduğunda hastaneye kaldırıldığında glutensiz menünün yok. Arkadaşlarınla dışarda oturabileceğin kafen yok. Özel günlerini kutlayabileceğin yaş pasta tatlı kurabiye alabileceğin pastanen yok. Düğünlerde, taziyelerde doğum günleri ve özel günlere katıldığında yine herkesin yiyebildiği biz çölyaklıların yiyemeyip ne zorluklar çektiğini, yine sadece biz çölyaklılar anlayabiliriz. Hele birde çocuksan yaşıtların herşey yerken sen bişey yiyemiyorsun , öğrenciysen beslenme saatinde herkesin herşeyi okulda yiyebildiği senin yiyemediğin, üniversite öğrencisiysen ailenden uzakta olamaman, ailenden ayrı olsan bile yurtta kalamaman, yurt yemeklerini yiyememen. Bu nedenle çölyaklının evde yaşaması şart. Toplu yaşam alanlarında yaşam sıkıntı. Maddi zorluklar, zayıf metabolizma,  hasta olma potansiyeli yüksek bir bünye ve daha nice sıkıntılar... Gerçek engel budur. Sende imzala katkıda bulun.

Bugün RAHİME imzanı bekliyor!

RAHİME YALÇIN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tüm çölyaklılara engel raporu verilmesini istiyoruz.». RAHİME ve imza atan diğer 193 kişiye katıl.