0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

SPX ya da Sport Point Extreme markasının online alışveriş sitesi olan https://www.spx.com.tr/ Yasal hakları Olgarlar spor malzemeleri tic a.ş. adlı mağaza ürünler stoklardaymış gibi gösterip sipariş alımını gerçekleştiriyor stok kontrolü yapılmadığı gibi iptal işlemleri için de sitelerinde bir yer bulunmamakta..

ürünler sipariş veriliyor karttan para çekiliyor ama günlerce bekletiliyorsunuz sitede doğru düzgün bilgi paylaşımı yok kargoya verilmesi 5 gün diyerek sizi oyalıyorlar 5.günde aradığınızda ulaşamıyorsunuz müşteri hizmetleri çok geç bakıyor veya bakmıyor... Ürün nerede diye sorduğunuzda depoyu aratıyorlar ordan gelen bilgi ürünün deformesi var ürün gönderilmeyecek iade yapalım oluyor siz üründen bir fotoğraf istediğinizde bu sefer tekrar bağlanılıyor depo yetkilisi hanımefendi ürünün stoklarda hiç olmadığını yanlışlık olduğunu bu sefer ürün yok diyerek bambaşka bir sebeple ürünün ulaştırılamayacağını belirtiyorlar... Doların ani yükselmesini fırsat bilen SPX bir çok kişiyi bu yüzden madur bırakmıştır..

aşağıdaki adreslerden konuya dair şikayetler takip edilebilir bu firma ile şikayetiniz sizinde benim gibi ürünün ulaştırılmaması telefonlara bakılmaması bilgi almanızın çok zor olması ve yalan söylenmesiyse bu firmayı şikayet edelim imza atın şikayetiniz önemlidir asla kandırılmaya izin vermeyin "müşteri her zaman haklıdır" bu gibi şirketlere müşteriler olarak bir ders verelim gelin imza atın kampanyaya destek olun!

Spx firmasından aşağıdakileri müşteriler olarak talep etmekteyiz:

1. Stokta olmayan ürünlerin satılmasından dolayı vakit kaybı yaşattığınız müşterilerden özür dilenmeli ve iade işlemleri aksatılmadan başlatılmalı

2. Defolu ürün gönderimi yapılan müşterilerden özür dilenmeli ve gerekli iade & değişim işlemleri mazeretsiz başlatılmalı

3. Stok kontrolü yapılmadan ürünler satışa sunulmamalı ve online mağaza stokları güncellenmeli stokta olmayan ürün bilgisi kredi kartından ücret alınmadan öğrenilmeli

4. Web siteniz iade işlemlerine başlatılacak şekilde düzenlenmeli ve müşteriler iade & değişim için telefon üzerinde saatlerce vakit kaybetmemeli

5. Müşteri hizmetleri çalışanları değiştirilmeli daha saygılı ve telefonlara bakan elemanlar işe alınmalıdır.

Saygılarımızla.

İMZA: Spx madurları

Desteğiniz için şimdiden Teşekkürler!

firmanın online alışveriş sitesi

Kampanya muhatabı:

Olgarlar spor malzemeleri tic a.ş.

T.C. Maliye Bakanlığı

Tüketici Hakem Heyeti

Tüketici Hakları Derneği

Tüketici koruma derneği

Tüketici Birliği Federasyonu

Bugün Vahdi imzanı bekliyor!

Vahdi Kavur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tüketici Hakem Heyeti: SPX online satış sitesi stokta olmayan ürün satıyor, ürünleri göndermiyor, şikayetçiyiz!». Vahdi ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.