Paribu kapansın veya tüketici hakkını versin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Paribu.com isimli dijital para borsası , 24/10/2017 tarihinde saat 04:17:35'te hedeflenen 491406'ncı blokun çözülmesi ile birlikte gerçekleşen çatallanma işleminde hesap bakiyelerinde bulunan btc miktarı kadar Bitcoin Gold 'u sahiplerine işlemler başladıktan sonra vereceğini açıklayarak vermemiştir. Bitcoin gold şuan için borsalarda işlemlere açılmış ve alım gönderim işlemi yapılmaktadır.Bununla ilgili bir açıklama yapan paribu yetkilileri sadece destek kısmında bir metin yayınlayarak insanları oyalamaktadır.

Bitcoin goldun güvenli olmadığını vb gibi sebebler sunmaktadır.Bitcoin goldları kişisel cüzdanlarımıza veya bakiyelerimize iade edilmesini sorumluluğunu bizim düşünmemiz gerektiği öngörüsündeyim.

Bitcoin gold ile ilgili altyapınız vb çalışmalarınız yoksa çatallanmadan sonra verilecek diye duyuru yayınlamanın bir anlamı yoktu. Türk Borsası diye herkes yatırımını buraya gerçekleştirdi. Sonunda herkes hüsrana uğradı. Bu sisteme para yatırarak türk lirası vererek dahil oluyoruz. Hakkımız olan BTG lerimizi en kısa zamanda istiyoruz. İlk borsada işleme açıldığı andan itibaren gönderim işlemleri başladığı için o günden beri kaybımız büyüktür.

Ek olarak borsanın aniden btc yükselişlerinde veya ani düşüşlerde aniden sistemleri kitlemelerini protesto ediyoruz. Bu hepimize maddi zarar veriyor.Maddi zarar veren bir sistem istemiyoruz.

Burada bu şekilde denetimsiz ve bilgi olacağı sağlamayan TL alarak işlem yaparak insanları mağdur bırakan paribu hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını ve paribu'nun en kısa zamanda btg bakiyelerini dağıtmasını rica ediyoruz.

Bu konuda tüketici hakem heyeti ve gerekli denetleme kuruluşlarını sağduyuya davet ediyorum.

Saygı ile Teşekkürler

Bugün Satoshi imzanı bekliyor!

Satoshi Nakamoto bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tüketici Hakem Heyeti: Paribu kapansın veya tüketici hakkını versin!». Satoshi ve imza atan diğer 60 kişiye katıl.