0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

www.gold.com.tr ve www.sanalpazar.com siteleri ile alışveriş yapan birçok kullanıcı aynı gün kargo olduğu için aldığı ürünü günlerce beklemesine rağmen ürünü firma temin etmiyor ve bekletiyor. 0216 554 7575 telefon numaralı müşteri hizmetlerini aradığınızda sıra size geldiğinde hattan düşürülüyorsunuz birçok kere deneyip zar zor ulaşıp para iadesi istediğinizde iadenin en erken 2 ayda yapılabileceği belirtiliyor yasal süresi 2 ile 7 gün olmasına rağmen firma paranızı işletiyor ve ürünü temin etmediği gibi iade istediğinizde paranızı ödemiyor.maillerinize geri dönüş de asla yapılmıyor muhattap bulamıyorsunuz .
Sen de bu firmanın nitelikli olarak insanları kandırmasına müsaade etme üzerine düşeni yap ki firma daha fazla sözde satış yaparak insanları daha fazla mağdur edemesin.

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre HALLAÇOĞLU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «tüketici hakem heyeti: gold teknoloji binbir emekle kazandığımız parayı işletmeyi bırakıp iadeyi zamanında yapsın». Emre ve imza atan diğer 49 kişiye katıl.