Ftesë për Valon Behramin, Xherdan Shaqirin,Granit Xhakën,Blerim Xhemailin & Adnan Januzajn

0 have signed. Let’s get to 500!


Në nderim të Legjendës së ndjerë, Fadil Vokrrit, ftojmë Valon Behramin, Xherdan Shaqirin, Granit Xhakën, Blerim Xhemailin dhe Adnan Januzajn që të bartin fanella me emrin e Legjendës Vokrri, të cilat do t'i shfaqnin para kamerave gjatë Botërorit në Rusi. Today: Astrit is counting on you

Astrit Zatriqi needs your help with “Të gjithë shqiptarët : Ftesë për Valon Behramin, Xherdan Shaqirin,Granit Xhakën,Blerim Xhemailin & Adnan Januzajn”. Join Astrit and 285 supporters today.