Szakmailag alkalmas intézményvezetőt a szigetszentmiklósi Kardos István iskola élére!

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Momentum Mozgalom Szigetszentmiklósi Alapszervezet started this petition to Szigetszentmiklósi Önkormányzat

Szigetszentmiklóson és környékén élő magyar állampolgárokként tiltakozunk az ellen, hogy a szigetszentmiklósi önkormányzat képviselő-testülete a város iskolai közösségeinek, szülőknek, diákoknak és pedagógusoknak az érdekeit és véleményét semmibe véve, politikai szempontok alapján javasoljon szakmailag alkalmatlan jelölteket a helyi oktatási intézmények vezetői pozícióinak betöltésére!

Tiltakozunk Adorján Botondnak a Kardos István Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium intézményvezetői beosztás ellátására beadott pályázatának támogatása ellen, mert a pályázat számos részletében nem saját munkáján alapul! A jelölt a beadott pályázata alapján szakmailag és emberileg alkalmatlan a pozíció betöltésére!

Amennyiben egyetért a petíció céljaival, kérjük, a jobb oldali oszlopban adja meg keresztnevét (First name), vezetéknevét (Last name) és e-mail címét (Email), majd kattintson a piros gombra (Sign this petition)!

Támogatását köszönjük!

További részletek:

Csatlakozó helyi szervezetek:

Momentum Mozgalom Szigetszentmiklósi Alapszervezete

További csatlakozó szervezetek jelentkezését a szigetszentmiklos@momentum.hu e-mail címre várjuk!

0 have signed. Let’s get to 100!