Kampanya Kapatıldı

Çankırı Karatekin Üniversitesi Yaz Okulu Açılsın!

Bu kampanya 398 destekçi ulaştı

Okulumuz Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde 2016-2017 itibariyle yaz öğretimi uygulaması senato kararıyla kaldırıldı. Bu durum mevcut durumda mezuniyet aşamasında olan ve daha önceki senelerde alttan dersleri olan öğrencileri mağdur etmektedir. Konu hakkında kara verme yetkisinin ve tercihinin dersin hocaları ile öğrencilerin kendilerine bırakılması daha demokratik ve sağlıklı bir yol olacaktır. Öğrenciler başka yükseköğrenim kurumlarından ders almak zorunda kalıp, bunun için çok yüksek ücretlere tabii tutuluyorlar. Konuyla ilgili mağduriyetlerimizin giderilmesini, okulumuzda yaz okulu açılıp açılmaması konusunu en azından anketleme yöntemi ile öğrencilerin de fikir hakkı olduğu sağlıklı bir ortamın yaratılmasını kendi okulumuz senatosuna ve ilgili kurum ve kuruluşlara arz ediyoruz. Gereken hassasiyetlerin gösterilmesini rica ediyoruz.

Bugün Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Topluluğu imzanı bekliyor!

Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Topluluğu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sweett.life@hotmail.com: Çankırı Karatekin Üniversitesi Yaz Okulu Açılsın!». Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Topluluğu ve imza atan diğer 397 kişiye katıl.