ABD'YE ÖVGÜLER DÜZEN KABE İMAMI GÖREVDEN ALINSIN!!! / WE WANT HIM TO BE EXECUTED FROM DUTY

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

'Bugün Suudi Arabistan ve ABD dünyanın iki kutbu. Allah’a hamdolsun dünyaya birlikte liderlik ediyorlar' diyen Kabe İmamı Abdurrahman Sudeysi'nin görevden alınmasını talep ediyoruz. Sadece İslam dünyasına değil tüm dünyaya kan kusturan ABD'ye övgüler düzen bir kişinin değil Kabe İmamlığı müslümanlığı dahi sorgulamaya açıktır.

The imam of the grand mosque of Mecca has claimed Donald Trump, the US and Saudi Arabia are "steering the world to peace", in comments during a visit to New York. He was even thankfull to God for it. We want him to be executed from his duties as Imam-ul Mecca Mukerreme.
It is questionable of his faith in God as Muslim and unacceptable as the imam of the Mecca praises the cruelty of America, not only to the Islamic world but to the whole world.

NOT: AMACIMIZ KESİNLİKLE BİR LİNÇ KAMPANYASI OLUŞTURMAK DEĞİL SADECE KABE İMAMLIĞI GÖREVİNE LAYIK OLMADIĞINI AÇIKÇA BELLİ ETMİŞ KİŞİNİN O GÖREVDE DAHA FAZLA DURMAMASI İÇİN ELİMİZDEN GELEN BARIŞÇIL ÇABAYI SARF ETMEKTİR.

Bugün Çağdaş imzanı bekliyor!

Çağdaş Yavaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu : ABD'YE ÖVGÜLER DÜZEN KABE İMAMI GÖREVDEN ALINSIN!!!». Çağdaş ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.