Suriyelilerin yaptığı tacizler yetti artık!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba, zaten yerli halktan cahil, doymamış, görmemiş erkeğin tacizleri yetmezmiş gibi bir de Suriyeli insan görünümünde ki varlıkların tacizleri var bu ülkede. Yeter artık! Suriyeliler ülkesine geri dönsün. Ben her sabah evimden işime giderken sözlü tacize uğramaktan bıktım artık yıldım normal geliyor. En son  16.08.17 sabahı bir Suriyelinin arkamdan beni videoya çektiğini fark ettim, bağrındım ve hatta vurdum ama maalesef gelen minibüse bindi ve kaçtı. Suriyelilerin gitmesini istemenin kesinlikle ırkçılık olduğunu düşünmüyorum eğer bir ülkeye yerleşmek zorunda kaldıysan o ülkede huzuru bozmadan, insanlara zarar vermeden, taciz, tecavüz etmeden yaşaman gerekir. Lütfen bu yaşadığımı herkes farkında olmadan yaşıyordur. Herkesten başkalarına ulaştırmasını tepkimizi hükümetin artık duymasını istiyorum. Ekmek elden su gölden yaşayan insanların artık sınır dışı edilmesini istiyorum.

Bugün Yeliz imzanı bekliyor!

Yeliz Kasa bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Suriyelilerin yaptığı tacizler yetti artık!». Yeliz ve imza atan diğer 26 kişiye katıl.