Suriyeliler Vatandaşlığa Alınmasın ve Artık Ülkelerine Geri Gönderilsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.000.

Suriyeliler için muhacir dedik, o dedik, bu dedik yıllarca sabrettik ve her sabredişimiz, bize 4 milyondan fazla Suriyeli mülteci gelmesine ve halada gelmeye devam etmelerine neden olmuştur.

Ülkemize gelen Suriyelilerin çok büyük çoğunluğunun da Avrupa'nın bize Suriyelilerin oraya gitmemesi ve gittikleri zamanda geri iade etmeleri için, bizde olan 4 milyondan fazla mülteci için verdiği 3 kuruş paradan nemalanmak için ve Ülkemizi tamamen kendi çıkarları için kullandıklarını fark etmemize neden olmuştur.

Bizim askerlerimiz oraya gidip savaşıp, şehit düşerken, buradaki Suriyeli gençlerin meydanlarda nargile keyfi, sahillerde plaj keyfi, kulüplerde dans keyfi vb. gibi daha birçok şey yapıp, gününü gün etmeleri artık bizi her geçen gün çileden çıkartmaktadır.

Burada Suriyelilerin ülkemize verdiği zararları saatlerce video ve görsellerle yazıp yayın yapabilirim ama buna gerek yok! Zaten insanlarımızın çok büyük çoğunluğu bunun farkında... Bu nedenle lafı çok fazla uzatmadan; Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak; "Suriyeli mültecilere vatandaşlık verilmesini istemiyoruz." ve "Artık ülkelerine geri gitmelerini istiyoruz."

DESTEK OLUN!

Sayın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Kampanyamızın gerekli mercilere iletilebilmesi için daha çok imzaya ihtiyacımız var. Kampanyayı paylaşarak siz de destek olun!

*Hazır yollayabileceğiniz mesajlar:

"SURİYELİLER VATANDAŞLIĞA ALINMASIN VE ARTIK ÜLKELERİNE GERİ GÖNDERİLSİN!" Başlığı altında imza kampanyası başlatıldı. Başkalarının da bu kampanyadan haberdar edip, imzalaması için önerin, paylaşın lütfen!

Bu kampanyayı imzalamak için linke tıklayın: http://bit.ly/2NnmlEK

*Arkadaşlarınıza mesaj atmak için:

"SURİYELİLER VATANDAŞLIĞA ALINMASIN VE ARTIK ÜLKELERİNE GERİ GÖNDERİLSİN!" Başlığı altında imza kampanyası başlatıldı. Bu kampanyayı imzalamak için linke tıklayın: http://bit.ly/2NnmlEK

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Berke bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Suriyeliler Vatandaşlığa Alınmasın ve Artık Ülkelerine Geri Gönderilsin! #SuriyelilerinTCvatandaşlığınaHAYIR #SuriyelilerÜlkelerineGeriGönderilsin». Mehmet ve imza atan diğer 342.927 kişiye katıl.