Suriyeliler ülkelerine dönsün !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Dünyanın sayılı güzelliklerine ,insanlarına sahip çok değerli vatan toprağımız olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ toprakları üzerinde yaşan ülkelerindeki savaştan kaçıp ülkemize sığınan Suriye vatandaşlarının ülkemizde yapmış olduğu taşkınlıklar , tacizler ,kavgalar ,tecavüzler vb dahası olaylar artık sabrımızı taşırmaya başladı .Bizler ülkemizi daha ilerilere taşımak daha da güzelleştirmek için elimizden gelenin en iyisini yaparken topraklarımızda bulunan Suriye vatandaşları cennet vatanımızın sokaklarını, denizlerini , turistlerini ,insanlarını vb tüm güzelliklerimizi rahatsız etmekten ve değerlerimize yaptıkları saygısızlıklardan başka birşey yapmadan bizim vergilerimiz ile yaşamaya devam ettikleri yaşamları ile bizleri bıktırdılar sonuç olarak güzel ülkemizin topraklarında açtığımız kapılarımıza ettikleri ihanetin sonucu olarak ülkelerine gönderilmeleri konusunda gerekli çalışmaların yapılmasını ülkem adına siz değerli vatandaşlarımızdan destekler bekliyorum.

Bugün mumlog imzanı bekliyor!

mumlog mumlogg bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Suriyeliler ülkelerine dönsün !». mumlog ve imza atan diğer 1.049 kişiye katıl.