Kampanya Kapatıldı

#Suriye ile savaş istemiyorum, Suriye sorunu barışla çözülsün! #SavaşaHayır

Bu kampanya 12.568 destekçi ulaştı

Radyodan tezkerenin meclisten geçtiği haberini duyunca dehşete düştüm. Aynen Suriye ve Akçakale'de ölenlerin haberini duyduğumda hissettiğim gibi. Bu haber, dostlarımın, ailemin ve tüm insanlığın barış içinde yaşadığı bir dünyaya özlemimi bir kat daha artırdı. Doğacak çocuğumun gözlerini barış dolu bir dünyaya açmasını istiyorum. Savaşların ardında bıraktığı kan ve gözyaşı bugüne kadar hiçbir sorunu çözmedi. Kanı kanla temizlemeye çalışmak barışı getirmiyor. Bu kararı insan onuruna aykırı buluyor, barışı ancak barışçıl yollarla getirebileceğimize inanıyorum. Bu savaşı durdurmak için, sesimizi yükseltip, hep beraber, herkes için BARIŞ diyelim. Barış diyenlerin ne kadar çok olduğunu göstermek için bu kampanyaya imzanla destek ver.

Bugün ozge imzanı bekliyor!

ozge akkaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «#Suriye ile savaş istemiyorum, Suriye sorunu barışla çözülsün! #SavaşaHayır». ozge ve imza atan diğer 12.567 kişiye katıl.