Petition Closed
Petitioning Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, TBMM

#Suriye ile savaş istemiyorum, Suriye sorunu barışla çözülsün! #SavaşaHayır

Radyodan tezkerenin meclisten geçtiği haberini duyunca dehşete düştüm. Aynen Suriye ve Akçakale'de ölenlerin haberini duyduğumda hissettiğim gibi. Bu haber, dostlarımın, ailemin ve tüm insanlığın barış içinde yaşadığı bir dünyaya özlemimi bir kat daha artırdı. Doğacak çocuğumun gözlerini barış dolu bir dünyaya açmasını istiyorum. Savaşların ardında bıraktığı kan ve gözyaşı bugüne kadar hiçbir sorunu çözmedi. Kanı kanla temizlemeye çalışmak barışı getirmiyor. Bu kararı insan onuruna aykırı buluyor, barışı ancak barışçıl yollarla getirebileceğimize inanıyorum. Bu savaşı durdurmak için, sesimizi yükseltip, hep beraber, herkes için BARIŞ diyelim. Barış diyenlerin ne kadar çok olduğunu göstermek için bu kampanyaya imzanla destek ver.

Letter to
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, TBMM
Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve halkın vekillerine;

Tezkerenin meclisten geçtiği haberi hepimizi dehşete düşürdü. Aynen Suriye ve Akçakale'de ölenlerin haberini duyduğumda hissettiğim gibi. Bu haber, dostlarımın, ailemin ve tüm insanlığın barış içinde yaşadığı bir dünyaya özlemimi bir kat daha artırdı. Savaşların ardında bıraktığı kan ve gözyaşı bugüne kadar hiçbir sorunu çözmedi. Kanı kanla temizlemeye çalışmak barışı getirmiyor. Bu kararı insan onuruna aykırı buluyor, barışı ancak barışçıl yollarla getirebileceğimize inanıyorum. Sizden barış yolunda gerekli adımları atmanızı talep ediyorum.

Saygılarımla,