LAST EMPIRE WAR-Z

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Last empire war-z ,  dünya genelinde 50m den fazla kişinin oynadığı strateji oyunları arasında en sevilenlerden. Fakat son günlerde bariz yazılım hatasından kaynaklı bug hatasından dolayı oyuncuların ihlal dışı kaynak edinmeleri konu alınarak hesapları dondurulmuş ve oyuna veridkleri emekler kadar da duyguları ile oynanmıştır. Bu durumda firma yetkilileri acil olarak bu kötü gidişata son vermeli ve bu şekilde dondurulan tüm hesapları açmaları gerekmektedir. Bir o kadar maddi anlamda firmaya destek veren oyuncular hiç beklenmedik bu durum karşısında hem oyun zevklerinden hemde ödemiş oldukları paraların karşılığını alamamaktan son derece sitemkar ve kızgındırlar.

Last Empire War-Z is one of the most popular strategy games played by over 50m people around the world. However, in recent days, due to the bug error caused by the obvious software error, the players have been frozen and their feelings have been played with the feelings they have given to the game. In this case, the company authorities must put an end to this bad situation in an emergency and open all accounts frozen in this way. Players who support the company in such a financial sense are unlikely to be surprised by this pleasure, as well as the money they are paying for the money they can not get away from the very systemic and angry

Bugün Last imzanı bekliyor!

Last empire war z bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «support@im30.net: LAST EMPIRE WAR-Z». Last ve imza atan diğer 92 kişiye katıl.