0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

SUPERCELL oyun firmasının bir çok arkadaşımızın yıllarca gecesini gündüzüne katarak verdikleri emekleri delilsiz kanıtsız hiç bir gerekçe göstermeksizin süresiz kapatılması arkadaşlarımız başta olmak üzere hepimizin canını yaktı. çalışan arkadaşlarımız iş aralarında evli olanlarımız ev hallerinden öğrenci olanlarımız oluşan her boş vaktinde zevk almak ve eğlenmek için geldikleri oyunlarda harcadıkları yıllarca emeğin bir tek dayanak olmaksızın süresiz engellenmesinin artık sona ermesini, gerçekten süresiz engelleme hak edenlerin,oyun üzerinden ticaret yapmaya çalışanların cezalandırılmasını ve gerçek anlamda adaletin tecelli etmesini istiyoruz. Eğer bu firmaya ait herhangi bir oyunu oynamış ve bu firma sizin veya çevrenizdeki insanların herhangi bir tanesinin emeğini herhangi bir dayanak,kanıt,belge göstermeden kendi şahsi istekleri doğrultusunda engelleyip sizlere sadece otomatik cevaplar veriyor ve sizi kaale dahi almıyorlarsa sizlerde kampanyamızı imzalayarak bizlere destek olabilirsiniz.

Bugün Feridun imzanı bekliyor!

Feridun Uslu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SUPERCELL: verilen emeği haksız yere engelleyen supercell firmasının cezalandırılmasını istiyoruz». Feridun ve imza atan diğer 149 kişiye katıl.