Almanya - Türkiye arasi ucak bilet fiyatlarindaki pahalilik....

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Almanya'da bir firmada calisan 1 kisinin aylik maasi 1300 - 1500 euro arasinda degisiyor.Cocuklu 4 kisilik bir aile Ev kirasi,sigorta,telefon,elektrik diger giderlerle elde kalan 500 euroyla 1 ay idare etmeye calisiyor ve yetmedigi icinde insanlar ek is yapmak zorunda kaliyor.Biz gurbetciler yaz tatillerinde vatanimiza gidip hem tatil hemde akrabalarimizi görmek istiyoruz.Malesef Almanya'dan Türkiye'ye ucak biletleri cok pahali bu gercekten bir insafsizlik bu bir soygun gurbetcinin parasini calmaktan baska birsey degil Örnegin Agustos ayinda 3 büyük 1 cocuk ucak bileti 1930 euro bu gurbetci bu parayi nasil ödesin bu aile cebinede en az 1500 euro koymasi lazim bu sartlar altinda mümkün degil.Haydi Almanya haydi avrupa bu imza kampanyasina destek ver sesimizi duyuralim bu soyguna bu haksizliga artik bir dur diyelim.

Bugün caner imzanı bekliyor!

caner karasahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sunexpress: Almanya ucak biletleri». caner ve imza atan diğer 842 kişiye katıl.