Sultanhamet'te her sene Ramazan ayında yapılan kitap fuarına yönelik yasak kaldırılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
İbb- İstanbul büyükşehir belediyesi tarafına N A bu kampanyayı başlattı

37 yıldır her Ramazan ayında, Sultanahmet ve Beyazıt’ta düzenlenen “Dini Yayınlar Fuarı”na yasak getirilmiştir. İbb başkanlığını alan CHP yönetimi mensubu İmamoğlu ramazan sofrasının siyaseti olmaz diyerek şunları kaydetti:
‘’Geçmiş dönemden gelen yönetim, itfaiyenin, emniyetin Sultanahmet Meydanı'nda bu tarz fuar alanı kurulmasına karşı olduğunu söylediler. Özellikle oradaki esnafın bu tür kurulumların işlerine zarar verdiğini ilettiğini, toplumun orada sağlıklı bir şekilde buluşamadığı konusunda geniş tespitleri olduğunu söylediler."
Kitap fuarının siyasetle bir ilgisi yoktur ve yapılan gerekçe yersiz ve yetersizdir. Bu fuar yasaklanarak Ramazani siyasete alet edenleri kınıyoruz. Her yıl yapılan ve etraftaki esnafın yansıtıldığı gibi bundan rahatsız olmadığını belirterek yapılan bu açıklamanın dayanağının ortaya konulmasını talep ediyoruz. Ve bu yılda her  Ramazan olduğu gibi kitap fuarının açılmasını yetkililerden bekliyoruz. Siz de bu kampanyayı imzalayarak yasağın kaldırılmasında yardımcı olabilirsiniz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.