Sultanbeyli Aydos Kalesine Bayrak Direği Dikilmesi Hakkında İmza Kampanyası.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Selamun Aleyküm Arkadaşlar;Sultanbeyli Aydos Kalesi; Orhan gazinin emriyle, Akça koca, Konur Alp ve Abdurahmman gazi tarfından 1326-1328(H.728) tarihinde fetih edilmiş tarihi konumu  ve stratejik konumu olan bir kaledir.kostantinopolis doğu roma bizanz imparatorluğuğunun (istanbulun)fetih edilmesine giden yolda, ilk fetih edilen anahtar konumunda bir kaledir.bu sebepten dolayı sultanbeyli aydos kalesinde dikili bir bayrağımızın olmaması ecdadımız Osmanlıya ve torunları olan bizlere büyük bir saygısızlık olduğunu düşünerek fetih edilmiş bir kalede bayrağımızın dalgalanması gerektiğini ve bu konuda; yetkilileri harekete gecirerek gereğinin yapılması adına, imza kampanyası başlatmayı  düşündüm. ilgi ve  desteklerinizle sultanbeyli aydos kalesinde  bayrağımızın dalgalanmasını sağlıyabiliriz. davaya gönül veren  arkadaşlara şimdiden  teşekkür ederim...                    (0061 Ay Işığı)

Bugün İsmail imzanı bekliyor!

İsmail Reis bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sultanbeyli Aydos Kalesine Bayrak Direği Dikilmesi Hakkında İmza Kampanyası.». İsmail ve imza atan diğer 139 kişiye katıl.