Jennet için Çocuk Kanseri Tedavisi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba arkadaşlarım! Bugün üzüntülerini paylaşacağım ve yardımın ve cömertliğin bugün için isteyeceğim. 2016 ailemiz için zor bir yıl oldu. 2.5 yaşındaki kız kardeşim Jennet'e Aralık ayında Neuroblastoma kanseri Evresi 4- çok nadir ve tehlikeli bir çocukluk kanseri teşhisi kondu. % 50 sağ kalma şansına ve hastalığa yakalanma riskinde% 75'e sahiptir. Umuyoruz ve hastalığın tekrarlanmasını istemiyoruz dua ediyoruz. Kardeşim Tedavisi Hindistan'da sürürüyor çünkü Kasım ayında Türkmenistan'da hastalığı yanlış tanılanmıştı.  Kemoterapileri ile bitti ve ne yazık ki vücudu onlara yanıt verdi. Durumu ağır. Geçen hafta Jennet'in 4 farklı taraması vardı; Bir tanesi temiz çıkmadı. Sonuç olarak derhal ameliyata ihtiyacı var, ancak ailem ameliyat masraflarını karşılayamıyor ve cerrahi sonrası ameliyat sonrası tedavileri ve kemo tedavisi sonrası tedavileri karşılayamıyor. Yakın aileler ve arkadaşlar  finansal olarak destek veriyor; Bununla birlikte pahalı ve uzun vadeli bir tedavi olduğundan, hiç kimse ailemi mali açıdan artık destekleme koşuluna sahip değildir. Bu kampanyayı yapmamak için çok uğraş verdik, ancak gerçekten başka seçeneğimiz kalmadı. Lütfen, Jennet'in ameliyatı ve kalan tedavilerini yapmasına yardım edin. 5$ ve üzeri bağış yapabilirsiniz. Jennet kardeşimizin hayatta kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Bağlantı  www.gofundme.com/jennet 'tir. Daha fazla kişiye ulaşmak için bu bağlantıyı arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz için teşekkür ederiz. Ayrıca, lütfen, Jennet için duayı edin , çünkü ihtiyacı var. Hepinize destek olduğunuz için teşekkür ederiz!

My 2 years old Little sister Jennet was diagnosed with Lenphomia cancer in November, 2016 in Turkmenistan. When the family took her to India for treatment in December, they found out that it was Neuroblastoma cancer stage 4- very rare and dangerous form of childhood cancer. Survival rate is %50, and there is %75 risk for the illness to repeat. Jennet immediately started for chemotherapy. She gets her treatment in India, but the family cannot stay there constantly since they cannot afford it. They constantly go back and forth between Turkmenistan and India. Jennet successfully finished her chemos; her body has responded the treatment. Last week, she had 4 different scans. One of her scans did not come out clean; Jennet needs surgery and post surgery and post chemo treatments to keep her alive. The family cannot afford her surgery and the other treatments. Close families and friends have been supporting them financially, but they came to the point that anyone around have left any money to give. Please, help Jennet complete her treatment and stay alive!

Bugün Suleyman imzanı bekliyor!

Suleyman Akmyradov bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Suleyman Akmyradov: Kanser hastası çocuk yardımı». Suleyman ve imza atan diğer 431 kişiye katıl.