Subway, oprește abuzul împotriva animalelor!

0 have signed. Let’s get to 150,000!

Subway este lanțul de fast food cu cele mai multe magazine de pe glob. Subway promite majorității clienților că mâncărurile oferite sunt de calitate superioară și că au fost produse într-un mod sustenabil și cu standarde etice ridicate. Cu toate acestea, lucrurile stau exact invers. Puii care ajung în sandwich-urile și salatele Subway au trăit și au murit în condiții sfâșietoare.

În cele peste 42000 de restaurante francizate ale Subway, se vinde carne de pui zilnic. Puii înmulțiți pentru a produce această carne suferă enorm. Sunt modificați genetic pentru a ajunge la o greutate anormală într-un timp foarte scurt. De cele mai multe ori, puii nu-și pot susține propria greutate și agonizează în mizerie și aglomerație fără a se putea mișca.

Dacă Subway ar implementa criteriile de bunăstare din Angajamentul European Pentru Pui (European Chicken Commitment), acest lucru ar avea un impact asupra a milioane de pui broiler și le-ar reduce suferința pe care o îndură. Dar Subway nu dorește să facă un pas înainte și în locațiile din Europa.

Colegii noștri din Alianța Open Wing i-au convins deja pe liderii Subway din SUA și Canada să crească standardele de bunăstare animală în anul 2017. În Europa, în ultimii trei ani, Subway a evitat să facă o declarație concretă. Semnează petiția și solicită liderilor Subway să crească standardele de bunăstare a animalelor și în Europa!