Suçlular cezalarını çeksin ve mağdurun zararı karşılansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Başbakanım ve diğer devlet büyüklerim;
Her zaman vurguladığınız adalet kavramı hızlıca sarsılmakta ve güven duygumuz azalmakta. Yakın zamanda ailemizin Samsun'daki kuyumcu dükkanına 2 soyguncu girdi ve paraları pavyonda yerken yakalandılar. Haberlere de çıktı. Binlerce lira ve altın zararı verdiler. Biz mağduriyetin giderilmesini beklerken dün mahkeme kararı ile tutuksuz yargılanmak üzere salındılar ve bu suçluların ilk suçu değil. Eniştem her zaman devletinin yanında olmuş bir insan ve bu hayal kırıklığı onu ve bizi mahvediyor. Haberi duyunca başımızdan aşağı kaynar sular dökülde, milyarlarca zararı da cabası. Böyle mi olmak zorunda? Böyle mi gidecek her şey soruyorum siz devlet büyüklerime. Bir genç olarak gelecekten ve yaşamaktan kaygı duyuyoruz. Sizlerden ricam bu işe ve diğerlerine müdehale etmeniz ve suçluların en ağır ceza ile yargılanmaları. İnsanların rızklarını çalmanın bir cezası olmalı yalvarırım bir umut olduğunu gösterin bize.

Bugün Ayşe imzanı bekliyor!

Ayşe Sılıv bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Suçlular cezalarını çeksin ve mağdurun zararı karşılansın». Ayşe ve imza atan diğer 33 kişiye katıl.