We want proper information regarding conduct of internal test.

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Himanshu Naik started this petition to Students of GGU, DEPT OF COMMERCE

�Hello everyone. We are the students of B.com 4th Semester, Dept of Commerce, Guru Ghasidas University, Bilaspur.As we all know due to Covid -19 pandemic academic session 2019-20 studies of all the students were badly affected. We the students(except final year students) of GGU were promoted for next semester because conduct of examination was not possible. University was shutdown on 13th March and Students were promoted on 12th May. Now the university administration wants to take 2nd internal test. First of all you students have promoted then why internal test. Students had given 1st internal test in the month of February. Teachers Professor Firstly said that test are being held for students who were absent for 1st internal and for students who wants to reappear to improve his marks. But now teachers are saying that all the students have to give internal test. This internal test notice was provided to students on 22 July that new session/semester will start from 17 August and from 1 to 14 August internal test will be organised. Today is 3 August still no clear information.

We the students have something to say. If the reader thinks that our points are correct and geniune then please support.

If there is no such instructions clearly mentioned by the administration to organize tests and what is the total no. Of marks for this test and who has to appear in this test then why the GGU Administration is interested to take tests? I am seriously in favour of boycott of this internal test if the administration is not able to provide crystal clear instructions.

Cricket is played in three formats a test player cannot play t20. A student cannot write exam properly if he/she is not aware of test pattern.

On 22 july we received a notice of 6 lines that online classes of next semester / session will be starting from 17 August and internal test will held from 1 August to 14 August

Today is 3rd August and neither students nor teachers/professors / Hods are even aware of how to conduct these test. Whether this test is compulsory for all the students or only for students who were absent in 1st internal and students who want to reapper for improvement.

Its quite funny that the world is afraid of covid test and Ggu administration is making students stressed for internal tests.

I request to the reader please support this petition. Thank You

B.COM(HONS) 4TH SEMESTER

Department of Commerce

�सभी को नमस्कार। हम B.Com( Hons) 4th सेमेस्टर, डिपार्टमेंट ऑफ कॉमर्स, गुरु घासीदास विश्वविद्यालय, बिलासपुर के छात्र हैं। । जैसा कि हम सभी जानते हैं कि कोविद -19 महामारी की वजह से सत्र 2019-20 में पढ़ाई पढ़ाई सही तरीके से पूरी नहीं हो सकी। हम जीजीयू के छात्रों (अंतिम वर्ष के छात्रों को छोड़कर) को अगले सेमेस्टर के लिए पदोन्नत किया गया था क्योंकि परीक्षा आयोजित करना संभव नहीं था। 13 मार्च को विश्वविद्यालय बंद कर दिया गया और 12 मई को छात्रों को पदोन्नत किया गया। अब विश्वविद्यालय प्रशासन 2nd इंटरनल टेस्ट लेना चाहता है। सबसे पहले आप छात्रों ने पदोन्नत किया फिर आंतरिक परीक्षा क्यों। छात्रों ने फरवरी के महीने में 1st आंतरिक परीक्षा दी थी। शिक्षक प्रोफेसर ने सबसे पहले कहा कि उन छात्रों के लिए परीक्षा आयोजित की जा रही है जो 1st आंतरिक के लिए अनुपस्थित थे और उन छात्रों के लिए जो अपने अंकों में सुधार करना चाहते हैं। लेकिन अब शिक्षक कह रहे हैं कि सभी छात्रों को आंतरिक परीक्षा देनी होगी। यह आंतरिक परीक्षण नोटिस 22 जुलाई को छात्रों को प्रदान किया गया था कि नया सत्र / सेमेस्टर 17 अगस्त से शुरू होगा और 1 से 14 अगस्त तक आंतरिक परीक्षण आयोजित किया जाएगा। आज 3 अगस्त है फिर भी कोई स्पष्ट जानकारी नहीं है।

हम छात्रों को कुछ कहना है। अगर पाठक को लगता है कि हमारे अंक वास्तविक हैं तो कृपया हमारा समर्थन करें।

यदि इस तरह के निर्देशों का स्पष्ट रूप से उल्लेख नहीं किया गया है कि परीक्षा कैसे आयोजित किया जाए और कुल संख्या क्या है और किन्हें परीक्षा देना अनिवार्य है तो यूनिवर्सिटी प्रशासन परीक्षा लेने को इच्छुक क्यों है? मैं इस आंतरिक परीक्षण के बहिष्कार के पक्ष में गंभीरता से हूँ अगर प्रशासन क्रिस्टल स्पष्ट निर्देश प्रदान करने में सक्षम नहीं है।

क्रिकेट तीन प्रारूपों में खेला जाता है, एक टेस्ट खिलाड़ी t20 नहीं खेल सकता है। यदि वह परीक्षा पैटर्न और नहीं के बारे में नहीं जानता है, तो एक छात्र ठीक से परीक्षा नहीं लिख सकता है।

22 जुलाई को हमें 6 लाइनों की सूचना मिली कि अगले सेमेस्टर / सत्र की ऑनलाइन कक्षाएं 17 अगस्त से शुरू होंगी और 1 अगस्त से 14 अगस्त तक आंतरिक परीक्षा होगी।

आज 3 अगस्त है और न ही छात्रों और न ही शिक्षकों / प्रोफेसरों / विभागाध्यक्षों को भी पता है कि इन परीक्षाओं को कैसे आयोजित किया जाता है। क्या यह परीक्षा सभी के लिए है या केवल उन छात्रों के लिए अनिवार्य है जो 1st इंटरनल में अनुपस्थित थे और जो छात्र सुधार के लिए पुन: आवेदन करना चाहते हैं।

यह हास्यास्पद है की दुनिया कोविद परीक्षण से डरती है और GGU प्रशासन छात्रों को आंतरिक परीक्षणों के लिए स्ट्रेस दे रहा है।

मैं पाठक से अनुरोध करता हूं कि कृपया इस याचिका का समर्थन करें। धन्यवाद।

B.COM (HONS) 4TH SEMESTER
Department of Commerce GGU

0 have signed. Let’s get to 100!