STU48の劇場を「瓦町FLAG」に!

0 人が賛同しました。もう少しで 200 人に到達します!

発信者:高松に48シアターを誘致する活動

香川県の若者の流出が止まりません。その原因は、県が若者のことを考えずに飴と鞭の「鞭」ばかりを使いすぎたためだと思います。そこで、香川県の活性化策としてAKB48グループのSTU(瀬戸内)48の陸上劇場を香川県に設けたらいいのではないかと考えます。

STU48を運営している株式会社STUやAKB48本体を取り仕切っている株式会社AKSを納得させるためには、多くの人の力が必要です。そこで、1人でも多くの人の署名を集めたいと思っています。私たちはSTU48を応援しています!STU48のために、香川県のために、署名活動にご賛同ください!お金はまったくかかりません。ただ、賛同ボタンを押してくれさえすれば、署名は完了です。

【STU48の活動】

STU48は瀬戸内地方の7つの県(山口、広島、岡山、香川、愛媛、徳島、兵庫)を舞台とする広域アイドルグループです。現在、STU48は2019年春に完成予定のSTU48号という船の上でダンスと歌を披露する予定となっています。

STU48の晴れ舞台を応援するのは当然です。しかし、この船上イベントには大きな問題があります。船上でのパフォーマンスにおいて、公演の安定性・メンバーの安全・ファンの安心が保てないことです。そのため、STU48のメンバーのため、STU48を愛するファンのために陸上劇場を提案したいと思い立ったのです。

【船上劇場ではだめな理由】

船上劇場ではなぜダメなのか。その理由を解説します。

①船上劇場は天候の悪化により公演が中止になる

船上劇場は当然、船の上ですから海の上での公演となります。そのため、天候が悪ければ、海が荒れて公演中止となる可能性があります。それでは、メンバーにとってもファンにとっても不幸です。かつてSTU48に所属していた指原莉乃さんも「地上に劇場作った方がまし!」と発言しています。

②船上劇場はメンバーの命さえ危険にさらされる!

水害や台風などにより、各地で甚大な被害が出ているのは皆様ご承知のことと思います。2018年には関西国際空港の連絡橋にタンカーが衝突しました。山口真帆さんの事件で運営の危機管理能力は信用ができません。これでは、メンバーの安全は保てません。せめて地上劇場にすることで、メンバーのみんなの安全性に対する心配を少しでも減らし、パフォーマンスに集中できる

③船上劇場ではメンバーやファンの体調悪化に緊急対応ができない

船上劇場にも医療スタッフを用意するのは当然ですが、重病や大怪我などがあったときの緊急事態には対応し切れません。また、当然船酔いをするメンバーやファンが続出する可能性もあります。万が一のためにも、地上劇場の方が格段に安全性が高いのです。

④船上劇場は中国地方中心!
STU48の握手会やライブも広島県を中心に行われることが多いです。中国地方優先のスタンスは、船上劇場が実際に開催されても変わらないでしょう。それなら、地上劇場の方が絶対よいのです!さらに、船上劇場の料金は5600円!正直高すぎますよね。

⑤運営団体AKSは本当にひどい!

運営団体のAKSは今までにもひどいトラブルを多数起こしています。STU48の森香穂は、山本学支配人に「お前はAV女優みたいだ」といわれたそうです。また、わずか1年ほどの活動期間の間に3名が脱退しているなど運営側のメンバーに対する扱いがひどいということも有名です。

以上の点が、船上劇場に反対する理由です。

【高松市に陸上劇場を設置するメリット!】

次に、香川県高松市の「瓦町FLAG」および「常盤会館ビル」を陸上劇場にするべき理由を解説します。

①アクセスが非常によい!

本州と四国を結ぶ本州四国連絡橋は3つあります。そのどれからも高松市はアクセスしやすい位置にあります。そのため、四国地方での公演を高松市にするメリットがここにあります。

②高松は人口密度中四国ナンバー1!コンパクトシティとしての成功実績も!

平野が広く山が少ない香川県。中でも高松市は日本有数の商店街をもち、コンパクトシティの成功例として全国有数です。そのため、48ファンだけでなく、新たなファンの開拓にも絶好の都市といえます。

③インバウンドによる海外ファンの開拓!

香川県の外国人宿泊者数は右肩上がりで増えています。とりわけ平成28年は前年比70パーセントを超える増加で全国トップの伸び率です。宿泊施設を中心に近隣施設も充実していますし、新たな海外ファンの開拓にもぴったりです。

【まとめ】

いかがでしょうか。STU48にとっても、ファンにとっても関係者にとっても全てがWin&Winの方法が地上劇場です。さらに、中村光一さんが資金提供者として名乗りを上げてくれないかと期待しています。中村光一さんは香川県出身で、ニコニコ動画を運営しているドワンゴ系列の株式会社スパイク・チュンソフトの取締役会長です。

スパイク・チュンソフト  https://www.spike-chunsoft.co.jp/

今回、賛同いただけた署名は、秋元康事務所と株式会社AKSに提出します。メンバーが守られなくては、ファンの私たちも安心できません。

ぜひ、ご賛同、ご署名をお願い致します!

The outflow of young people in Kagawa Prefecture does not stop. The reason is that the prefecture came to live far from the family and live in the city center because of the education that went too much without thinking about young people. I think that it would be good if provided provided STU (Setouchi) 48 of the land theater of activation measures and AKB 48 group of Kagawa Prefecture, Kagawa Prefecture.

In order to convince STU Co., Ltd., which operates STU 48, and AKS Co., Ltd., which manages the main body of AKB 48, the power of many people is required. So I would like to collect signatures from as many people as possible. We support STU48! Please agree on signature activities for STU 48, for Kagawa Prefecture! It does not cost money at all. However, if you just push the consent button, the signature is complete.

【Activities of STU48】

STU 48 is a wide area idol group set in seven Setouchi districts (Yamaguchi, Hiroshima, Okayama, Kagawa, Ehime, Tokushima, Hyogo). Currently, STU48 will perform dance and singing on the STU48, which will be completed in the spring of 2019.

It is natural to support the sunny stage of STU48. However, there are major problems with this shipboard event. In the onboard performance, the stability of the performance, the safety of the members and the relief of the fans cannot be maintained. That's why I decided to propose an athletics theater for STU 48 members and for those who love STU 48.

[Reason why not at boat theater]

Why not at the boat theater? I will explain the reason.

1The theater on the boat is canceled due to the deterioration of the weather

Of course, the theater on the boat is on the boat, so it will be a performance on the sea. Therefore, if the weather is bad, the sea may be rough and the performance may be discontinued. Then, it is unhappy with both the members and fans. Ayano Shihara, who once belonged to STU48, also said, "I would like to make a theater on the ground!"

2 Boat theaters are at risk for even the lives of members!

We are aware that everyone is affected by floods and typhoons, which cause massive damage in various places. In 2018, a tanker collided with the connecting bridge of Kansai International Airport. The crisis management ability of the operation cannot be trusted in the incident of Mayu Yamaguchi. This cannot keep the members safe. By making it at least a terrestrial theater, you can reduce any concern about the safety of all members and focus on performance

3 In the boat, the theater can not respond urgently to the deterioration of members and fans

Although it is natural to provide medical staff to the boat theater, it can not cope with the emergency situation when there is a serious illness or serious injury. Of course, there is also a possibility that members and fans who have seasickness will appear one after another. Even in the unlikely event, the ground theater is much more secure.

4 boat theater is the Chugoku region center!
STU48's handshake event and live performances are often held mainly in Hiroshima Prefecture. The Chinese regional priority stance will not change even if the boat theater is actually held. Then the terrestrial theater is better! Furthermore, the boat theater fee is 5600 yen! I am too honest.

5 management group AKS is really terrible!

AKS, the operating organization, has caused a lot of terrible troubles. It is said that STU 48 Mori Kaho was told by the manager of Yamamoto Akira "You look like an AV actress." In addition, it is also famous that the treatment for the members of the management side is severe, such as three people leaving during the activity period of only about one year.

These are the reasons to oppose the boat theater.

[The merit of installing a theater in Takamatsu! ]

Next, I will explain the reasons why you should make "Karamachi FLAG" and "Tokiwa Kaikan Building" in Takamatsu City, Kagawa Prefecture a land theater.

1 very good access!

There are three Honshu-Shikoku Bridges linking Honshu and Shikoku. Takamatsu City is easily accessible from all of them. Therefore, there is merit to make the performance in the Shikoku region into Takamatsu city here.

2 Takamatsu is Shikoku No. 1 in population density! Success as a compact city!

Kagawa prefecture with a wide plain and few mountains. Above all, Takamatsu City has one of Japan's leading shopping streets and is one of the nation's leading examples of a compact city. Therefore, it is a city not only suitable for 48 fans, but also for cultivating new fans.

3 Inbound overseas fans by inbound!

The number of foreigners staying in Kagawa Prefecture has been on the rise. Especially in 2016, it is the top growth rate nationwide with an increase of over 70% over the previous year. The neighborhood facilities are also enhanced with a focus on accommodations, and it is perfect for the development of new overseas fans.

【Summary】

What do you think? For the STU48, for fans and all concerned, the Win & Win method is the ground theater. Furthermore, I hope that Mr. Koichi Nakamura will be able to raise his name as a funder. Koichi Nakamura is a chairman of Spike Chunsoft Co., Ltd., a member of the Dowango family, who is from Kagawa prefecture and operates Nico Nico Douga.

Spike Chunsoft  https://www.spike-chunsoft.com/

This time, the approved signatures will be submitted to the Akimoto Yasuko office and AKS Co., Ltd. If we can not protect the members, we fans can not rest assured either.

Thank you for your approval and signature!

香川县的年轻人流出不停。 我认为原因是该县在没有考虑青春的情况下使用了“胡加萝卜大棒”的太多“大棒”。 因此,我认为在香川县建立AKB 48群的STU(濑户内)48运动剧场作为香川县的激活措施会很好。

为了说服经营STU 48的STU有限公司和管理AKB 48主体的AKS有限公司,需要许多人的力量。 所以我想收集尽可能多的人的签名。 我们支持STU48! 请同意香川县STU 48的签名活动! 它根本不需要花钱。 但是,如果您只是按下同意按钮,签名就完成了。

【STU48的活动】

STU48是在七个濑户内地区(山口,广岛,冈山,香川,爱媛,德岛,兵库县)设置的广域偶像群。 目前,STU48将在STU48上进行舞蹈和歌唱,将于2019年春季完成。

支持STU48的阳光阶段是很自然的。 但是,这次船上活动存在重大问题。 在车载性能方面,不能保持性能的稳定性,构件的安全性和风扇的安全性。 这就是为什么我决定为STU 48成员和喜欢STU 48的人提出竞技剧院。

[原因不在船上剧院]

为什么不在船上剧院? 我会解释原因。

1由于天气恶化,船上的剧院被取消了

当然,船上的剧院就在船上,所以它将在海上演出。 因此,如果天气恶劣,海水可能很粗糙,性能可能会中断。 然后,它对会员和粉丝都不满意。 曾经属于STU48的Ayano Shihara也说:“我想在地上制作一个剧院!”

2船上剧院甚至有成员的生命危险!

我们知道每个人都受到洪水和台风的影响,这些洪水和台风会在各个地方造成巨大的破坏。 2018年,一艘油轮与关西国际机场的连接桥相撞。 在Mayu Yamaguchi事件中,操作的危机管理能力是不可信任的。 这不能保证会员安全。 通过使其成为至少一个地面剧院,您可以减少对所有成员安全的担忧,并专注于表现

3在船上剧院无法对会员和粉丝的恶化做出紧急反应

虽然向船上剧院提供医务人员是很自然的,但是当遇到严重疾病或严重伤害时,它无法应对紧急情况。 当然,有晕船的成员和粉丝也有可能一个接一个地出现。 即使在不太可能的情况下,地面剧院也更加安全。

4船剧院是中国地区中心!
STU48的握手活动和现场表演通常主要在广岛县举行。 即使实际举行船舶剧院,中国区域优先立场也不会改变。 然后地面剧院更好! 此外,船剧院费用是5600日元! 我太老实了。

5管理组AKS真的太可怕了!

营运组织AKS造成了很多可怕的麻烦。 据说STU 48 Mori Kaho被Yamamoto Akira的经理告知“你看起来像AV女演员。” 此外,也很有名的是管理方成员的待遇很严重,例如在仅约一年的活动期间有三个人离开。

这些是反对船剧的原因。

[在高松安装剧院的优点! ]

接下来,我将解释你应该在香川县高松市制作“Karamachi FLAG”和“Tokiwa Kaikan Building”的原因。

1非常好的访问!

连接本州和四国的有三座本州 - 四国桥。 高松市从所有这些都很方便。 因此,在这里将四国地区的表现变成高松市是有好处的。

2高松是人口密度的四国1号! 成功作为一个紧凑的城市!

香川县平原广阔,山峦少。 最重要的是,高松市拥有日本领先的购物街之一,是全国领先的紧凑型城市之一。 因此,它不仅适合48名粉丝,也适合培养新粉丝。

3入境海外粉丝!

在香川县逗留的外国人数量一直在增加。 特别是在2016年,它是全国最高的增长率,比上一年增长了70%以上。 附近的设施也得到了加强,注重住宿,非常适合新的海外粉丝的发展。

[结论]

怎么样? 对于STU48 ,对于粉丝和所有相关人员来说, Win&Win方法是地面剧场。 此外,我希望Koichi Nakamura先生能够提名他作为资助者。 中村光一 是Spike Chunsoft Co.,Ltd。的董事长,该公司是Dowango家族的成员,来自香川县,经营着Nico Nico Douga。

Spike Chunsoft https://www.spike-chunsoft.com/

这次,批准的签名将提交给Akimoto Yasuko办公室和AKS有限公司。 如果我们不能保护会员,我们的粉丝也不能放心。

感谢您的认可和签名!