Confirmed victory
Petitioning Badan Pengelola Lingkungan Hidup Daerah Pimpinan BPLHD DKI Jakarta and 2 others
This petition was delivered to:
Badan Pengelola Lingkungan Hidup Daerah
Pimpinan BPLHD DKI Jakarta
CEO Fitness First
Andy Cosslett
Tenant Relations Cordinator Grand Indonesia Shopping Town
Sarah Ulfa Maria

STOP smoking at Fitness First!

ID

Fitness First Indonesia sebagai bagian dari pusat kebugaran (fitness centre) mesti bisa mendukung dan mengedukasi publik mengenai pentingnya memiliki gaya hidup sehat, diantaranya dengan larangan merokok di lokasi-lokasi Fitness First. Namun area di sekitar kolam renang kerap dijadikan tempat merokok padahal tanda larangan merokok jelas terpasang di area tersebut. Sudah sekira satu tahun kritik dan saran mengenai masalah ini disuarakan ke manajemen club setempat namun hingga kini belum terlihat adanya upaya berarti mengatasi masalah ini. Saya yakin bahwa Anda setuju bahwa udara bersih, terutama di pusat kebugaran dan dimanapun, adalah hak semua orang!

_______

ENG

Fitness First Indonesia as the part of global brand for health and welness shall support and educate its public to live a healthy lifestyle. For example, by enforcing nonsmoking policy in all areas of Fitness First' clubs. However, in Grand Indonesia's Club, Jakarta, some people often found smoking in the area of it's swimming pool. I have been speaking to the management about this issue for about a year, but no significant change has been made to resolve the issue. I believe that you would be agree with me that clean air is our right!

Letter to
Badan Pengelola Lingkungan Hidup Daerah Pimpinan BPLHD DKI Jakarta
CEO Fitness First Andy Cosslett
Tenant Relations Cordinator Grand Indonesia Shopping Town Sarah Ulfa Maria
Hentikan merokok di Fitness First! Udara bersih adalah hak semua!
Stop smoking at Fitness First! Clean air is our right!