Stephen King'in Uykusuzluk kitabı ülkemizde yeniden basılmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhaba  arkadaşlar,  ben bir Sadık  Stephen King Okuyucusu'yum.

Usta yazarın bazı kitaplarını ülkemizde bulabilmek maalesef zor.  Altınkitaplar'ın basmış olduklarının yeni basımları yapılmakta,  daha basımı beklenen çok kitap var.  Umutsuz bir durum yok , yalnızca sabır isteyen bir süreç.  Ama bir tanesi var ki,  beklemek bile bir kazanç getirir mi bilinmiyor.  Uykusuzluk kitabı 1996 yılında Remzi Kitabevi tarafından basıldı ancak 21 yıldır ikinci bir basım olmadı.  Artık yayın hakkı sahibi de yok ülkemizde. O nedenle yıllardır bizi çok sevdiğimiz yazarımıza kavuşturan Altınkitaplar ve İnkılap & Sayfa6 yayınlarından  bunca yıllık okur-yayıncı ilişkimizden güç alarak kitabın yayın haklarını alıp basmalarını bir borç biliriz  .

Umuyoruz ki hiçbir kitapta böylesi bir sorun oluşmasın , her okur istediği kitaba istediği an ulaşabilsin. Bu hususta King okuyucularının desteğini beklemekteyiz.

Bugün Enes imzanı bekliyor!

Enes Bekçi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Stephen King'in Uykusuzluk kitabı ülkemizde yeniden basılmalı». Enes ve imza atan diğer 125 kişiye katıl.