Sätt Johan Hagström i Fängelse omedelbart!

Sätt Johan Hagström i Fängelse omedelbart!

0 have signed. Let’s get to 25!
At 25 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Olof Palme started this petition to Stefan Löfven and

Jag har fått nog! Johan tar upp alldeles för mycket luft och detta måste vi sätta stopp för omedelbart! Bara under 2019 andades han 14 miljoner ton ren luft, det innebär 14 miljoner ton mindre luft till dig. Detta är alldeles för mycket för en kassörska på ICA att andas! Inte nog med det, hans andedräkt lukar skit och varje gång han andas ut luktar det röv i hela grannskapet, på grund av hans illa luktande andedräkt har min käre mors blommor vissnat:( Hade du mått bra av att andats röv varje dag och sova gott på nätterna? Inte jag i alla fall! 

Men vi får dock ha lite sympati för han, med den näsan hade vem som helst kunna andas 14 mille ton luft och vi borde egentligen samla pengar åt en plastikkirurgi åt hans näsa. Men det vill jag fan inte, fanskapet ska inte ha en krona av oss! 2 november 2021 testade vi att 3D skanna hela hans kropp, tyvärr var hans kropp för 2D och det enda med tre dimensioner på hans kropp var hans näsa- Det lär ju säga sitt om hur stor den är... 

Därmed, önskar jag och Thomas Di Leva att ni skriver under denna framställningen för både din och min skull så att vi inte behöver lida av Johan längre. Detta har hållit på alldeles för länge, men nu måste det ske en förändring! 

0 have signed. Let’s get to 25!
At 25 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!