Starbucks: Oprește sprijinul față de abuzul găinilor ouătoare!

0 have signed. Let’s get to 200,000!

Starbucks: Încetați susținerea abuzului față de găinile ouătoare!

Starbucks ar trebui să însemne mai mult decât doar cafea. Ei susțin că le pasă profund de comunitatea sa și de probleme sociale. Însă Starbucks nu își extinde această grijă față de milioanele de găini ouătoare care suferă în lanțul lor de aprovizionare globală.

Starbucks refuză să susțină fermele care înghesuie găinile în cuști mici și mizere. Adesea, trupurile lor rămân prinse în cuști iar asta duce la fracturi și rupturi osoase, malformații și pierdere severă de penaj. Unele găini ajunse la epuizare sau aflate în incapacitatea de a se mișca sunt călcate până la moarte de către celelalte găini din cușcă.

Mii de companii din întreaga lume au renunțat la sistemele de creștere în cuști. Angajamentele de a renunța la cuști s-au făcut la nivel global de către unele dintre cele mai mari companii din lume, inclusiv General Mills, Unilever, Nestle, Lidl, Aldi, Wyndham Worldwide, Hotelurile InterContinental, Aramark, Sodexo, Mondelez și Compass Group. Chiar și Starbucks s-a angajat în a renunța la aceste practici barbare în SUA și Canada, însă refuză să o facă și în România.

În misiunea sa, Starbucks comunică: "Acum vedem că responsabilitatea noastră - și potențialul nostru pentru a face bine - este chiar mai mare." Lumea are așteaptări ca Starbucks să își îmbunătățească standardele. Dar Starbucks a rămas în urmă cu bunăstarea animalelor continuă să folosească în produsele sale ouă de la găini crescute în cuști. Lumea urmărește acum să vadă dacă Starbucks va aplica standarde minime de bunăstare a animalelor și dacă va ghida industria restaurantelor sale din România, și din întreaga lume, către abolirea uneia dintre cele mai crude abuzuri practicate în industria fermelor de animale precum sistemele de creștere în cuști.

Te rugăm semnează această petiție, prin care spunem conducerii de la Starbucks că nu vom mai cumpăra produsele lor până nu vor înceta sprijinul pentru abuzul animalelor.

Today: Maria is counting on you

Maria Eftimie needs your help with “Starbucks: Starbucks: Oprește sprijinul față de abuzul găinilor ouătoare!”. Join Maria and 187,767 supporters today.