Petition Closed
Petitioning Stadsbestuur Stad Gent

Stad Gent: Geef geen toelating meer voor de 'HUNTING Gent ' jachtbeurs!

Op 24, 25 en 26 april 2015 vindt de 18e editie van HUNTING plaats in de hallen van Flanders Expo te Gent. Van tweejaarlijks evenement groeide HUNTING uit tot de grootste, jaarlijkse jachtbeurs van de Benelux.
De organisatoren hebben er een punt van gemaakt om via deze beurs de 'sport jacht' te promoten... het promoten van zulks een gegeven leidt echter tot onnodig veel dierenleed!
Wees een stem voor de stemlozen en zeg aub 'neen' tegen deze tentoonspreiding van menselijk geweld ten opzichte van de dieren!
Laat stad Gent weten dat je hier liefst een einde aan ziet komen!
In alle respect voor 'al' wat leeft!

Daar deze jachtbeurs een jaarlijks evenement is zal deze petitie blijven lopen en zullen we trachten elk jaar opnieuw het bestuur van Stad Gent te overtuigen van 'geen' toelating meer te geven!

Bedankt voor Uw steun!

This petition was delivered to:
  • Stadsbestuur
    Stad Gent


    'Foxes in Flanders' - 'Vossen in Vlaanderen' started this petition with a single signature, and now has 1,720 supporters. Start a petition today to change something you care about.
    Today: 'Foxes in Flanders' - 'Vossen in Vlaanderen' is counting on you

    'Foxes in Flanders' - 'Vossen in Vlaanderen' needs your help with “Stad Gent: Geef geen toelating meer voor de 'HUNTING Gent' jachtbeurs!”. Join 'Foxes in Flanders' - 'Vossen in Vlaanderen' and 1,719 supporters today.