Singapore Swimming Club playroom NOT to be resited.

Victory

Singapore Swimming Club playroom NOT to be resited.

This petition made change with 715 supporters!
Raksha Pamnani-Sajnani started this petition to SSC Management Committee

From the site plan, the new room seems a fraction of the size of the current one. We really can’t understand why is space being compromised when it comes to children. SSC drives itself to be a family club but the move seems to be contradicting this.

The current playroom sees so many young children. As a family club, there needs to be adequate space for young ones. The open air playground is not fit for the toddlers and when it rains, there is absolutely no place for children.

I believe that the current room will be converted to the F&B offices. This move is administrative and not catering to the needs of the members, especially those with young children. 

The new room will not have any attendants which will easily allow older kids to get into the playroom. The attendants ensure the room is always kept neat and tidy and oversee the young kids too. Also the new room does not have any windows. Young children need natural lighting and the lack of this is going to make the place look gloomy. 

Victory

This petition made change with 715 supporters!

Share this petition