Petición cerrada
Dirigida a Consellera d'Educació, Cultura i Esport de la Comunitat Valenciana Sra Dña Mª José Catalá Verdet

No a l'eliminació de cap unitat de primer d'Educació Infantil al CEIP Almassil de Mislata en el curs 2014/15

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport proposa en el arrenjament escolar per al curs 2014/15 l'eliminació d'una unitat educativa de primer d'Infantil al CEIP l'Almassil de Mislata.

El AMPA del CEIP L'Almassil s'oposa a eixa supressió pels següents motius:

- Les places ofertades de primer d'Educació Infantil al CEIP l'Almassil sempre han sigut cobertes fins ara, i inclús han quedat solicituts en llista d'espera, el que demostra una alta satisfacció de les families.

 - El manteniment d'eixa unitat de 3 anys per al curs 2014/15 suposarà ademés la pèrdua de un docent de recolçament, completament imprescindible per al bon funcionament del centre considerant el augment de les ratios a les aules, la atenció al alumnat amb necesitats educatives especials, reforç a l'alumnat extranger, subtitució del profesorat durant els primers dies de baixa, ...

 - Al curs passat ja es va suprimir un mestre de recolçament del Programa d'Inmersió Linguística en Valencià, del que el CEIP l'Almassil ha sigut pioner desde el 1991, i es perjudicarà encara mes l'ensenyament en Valencià en el centre.

 Es trencará l'estabilitat de la plantilla docent, donat que conforme avance la supressió d'eixa unitat educativa es reduiran les places de mestres necessaris per donar un bon servei i compromesos amb la possitiva dinàmica de treball del centre.

Pots ampliar informació amb este VIDEO

Esta petición fue entregada a:
  • Consellera d'Educació, Cultura i Esport de la Comunitat Valenciana
    Sra Dña Mª José Catalá Verdet


    Ampa CEIP L'Almassil ha iniciado esta petición con solamente una firma y ahora la petición ha conseguido 1.736 personas que la apoyan. Inicia una petición tu mismo para crear los cambios que quieres ver.
    Hoy: Ampa cuenta con tu ayuda

    Ampa CEIP L'Almassil necesita tu ayuda con esta petición «Sra Dña Mª José Catalá Verdet: No a l'eliminació de cap unitat de primer d'Educació Infantil al CEIP Almassil de Mislata en el curs 2014/15». Únete a Ampa y 1.735 personas que ya han firmado.