Petición cerrada

Sr Jordi Pujol,"tire de la manta" y cuente todo lo que sabe sobre corrupción política.

Esta petición ha conseguido 31 firmas


Sr Jordi Pujol, sembla que la justícia està cada vegada mes aprop seu, ara potser és el moment de reflexionar i passar a l'acció. Vosté va ser valent i va reconeixer inmediatament les seves irregularitats amb la justícia.

"Tiri de la manta" i expliqui publicament tot el que sap dels "chanchullus" del rei, de les "mamandurries" del Aznar, dels casos de corrupció del P.P, les mentides que em hagut de suportar per part de la gent que ens governa.

El poble és savi i sabrà reconeixer el seu acte.

Necesitem la seva ajuda, ara es el moment de derrotar  el franquisme que ens governa i que tan de mal ens han fet.

Per la seva Terra, per la meva Terra, per la Terra de Tots.

------------------------------------------------------------

Sr. Jordi Pujol, parece que la justicia está cada vez esta mas cerca, ahora quizás es el Momento de reflexionar y pasar a la acción. Usted fue valiente y reconoció inmediatamente sus irregularidades con la justicia.

"Tire de la manta" y explique públicamente todo lo que sabe de los "chanchullos" del rey, de las "mamandurrias" del Aznar, los casos de corrupción del P.P, las mentiras que hemos tenido que soportar por parte de la gente que nos gobierna.

El pueblo es sabio y sabrá reconocer su acto.

Necesitamos su ayuda, ahora es el momento de derrotar el franquismo que nos gobierna y que tanto daño nos han hecho.

Por su Tierra, por mi Tierra, por la Tierra de Todos.

 Hoy: Joan cuenta con tu ayuda

Joan P. necesita tu ayuda con esta petición «Sr Jordi Pujol,"tire de la manta" y cuente todo lo que sabe sobre corrupción política.». Únete a Joan y 30 personas que ya han firmado.