Petition Closed
Petitioning Rector de la Universitat de Barcelona Sr. Dídac Ramírez

Sr. Dídac Ramírez, Rector de la Universitat de Barcelona: la precarietat laboral dels professors afectarà al nostre futur?

Davant la notícia de que el futur per a la professora Aida Sánchez de Serdio Martín és incert a la Universitat de Barcelona, alguns alumnes ens preguntem pel futur de la Universitat i dels seus membres. Ens agradaria que es reflexionés no només sobre la importància de les decissions preses a un organisme, que afecten tant als millors docents de la Universitat com als seus estudiants, sinó també que es prengui consciència de les sèries repercusions que dites decisions podrien tenir en el sistema intel·lectual del país

This petition was delivered to:
  • Rector de la Universitat de Barcelona
    Sr. Dídac Ramírez


    estudiantes bellas artes started this petition with a single signature, and now has 193 supporters. Start a petition today to change something you care about.
    Today: estudiantes is counting on you

    estudiantes bellas artes needs your help with “Sr. Dídac Ramírez, Rector de la Universitat de Barcelona: la precarietat laboral dels professors afectarà al nostre futur?”. Join estudiantes and 192 supporters today.