Spotify Türkiye'yi Boykot Ediyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

8 Şubat 2018 tarihinde Spotify, Türkiye ofisini kapatacağını ve Türkiye'deki çalışanlarını genel bir merkezde çalıştıracağını açıkladı. Türkiye pazarından çekilmiyor olsa bile ofis kapatması tamamen ekonomik bir hamle olabilir. Ancak Türkiye'de yüzlerce büyük firmaların ofisleri ve destek hatları bulunuyor. Türkiye'de ofisi olmayan bir firmaya para kazandırmayıp boykot çağrısında bulunuyorum. Yıllardır Spotify kullanıcısıyım. Fiyatlara yaptıkları zamları yeterince boykot edemedik; 13 TL aylık ücreti var. Ancak alternatiflerine bakacak olursak %100 Türk uygulaması Fizy'nin arayüzü ve uygunluğu daha yüksek; aylık 15 TL ücreti var ancak kampanyaları bulunuyor.

Şahsen Apple Music'e geçiş yapmış bulunuyorum. Aylık 10 TL ile daha optimize bir uygulamadan müziklerimi kesintisiz dinleyebiliyorum.

Burada isteğimiz; Spotify'ın Türkiye ofisinin kapanmaması ya da Türkiye'ye özel bir destek hattının devamının olması. Türkiye ofisi demek Türkiye Cumhuriyetini ciddiye alıyorum ve değer veriyorum demektir. Bir tanecik ofisi bize fazla gören firmaya para yedirmemek daha mantıklı olacaktır. Hepinizi Apple Music vb. alternatiflere davet ediyorum.

Bugün Cihan imzanı bekliyor!

Cihan Çoban bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Spotify: Spotify Türkiye'yi Boykot Ediyoruz!». Cihan ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.