SPOTİFY , AZƏRBAYCAN'I DA GÖR!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Günümüzdə böyük və çox nailiyyətli musiqi platformu olan Spotify'a Azərbaycanlı istifadəçilərinin rahatlığını təmin etməsi barədə səslənirik. Hal-hazırda Azərbaycanda təklif etdiyiniz imkanlardan yararlanmaq istəyən çox böyük bir kütlə  vardır və  tətbiq etdiyiniz xidmət sərhədləri xaricində olmaqları onları alternativ resurlara yönəlməyə məcbur edir. Musiqisevərlərin  əvəzsiz sistemlərindən olduğunuzu unutmayın və lütfən səsimizi duyun ki səsinizi artıraq. ^-^

Today, we call on Spotify, a large and very successful music platform, to ensure the comfort of Azerbaijani users. There are currently a large number of people in Azerbaijan who want to take advantage of the opportunities you offer, and the fact that they are outside the boundaries of the service you are using forces them to turn to alternative resources. Remember that you are one of the invaluable systems for music lovers and please hear our voice to increase your voice. ^-^