Spor toto iddaa bayilerinin primleri yeniden 7,2 ye yükseltilsin (4.8 e düşürülmüştür)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Spor toto teşkilat başkanlığı tarafına Sportoto ganyan bayileri esnaf odası bu kampanyayı başlattı

Türkiye genelindeki iddaa  bayii komisyonları  Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yüzde 7.2’den 4.8'e düşürüldü. Kazanılan kuponun tahsilatı sırasında bayilerin kasasına giren yüzde 2 pay da yüzde 1 e indirildi

İddaa makineleri daha  önceden İnteltek grubunda iken satıştan yüzde 7.2,  kazançlı  kupon ödemelerinde  de yüzde 2 prim ödenirken, yeni iddaa ihalesini Şans Girişim'in (Demirören Grubu) alması ile birlikte, verilen prim miktarı, satıştan yüzde 7.2'den  yüzde 4.8'e,  Kazançlı kupon ödemeleri için de yüzde 2'den yüzde 1'e düşürülmüştür.  Stopaj ve vergi  kesintisi ile birlikte bayilerin kar oranları yüzde 4.1'e kadar düşürülmüş olmaktadır.

Türkiye geneli 6000 bayi,  çalışanları ve aileleri 100 bini aşkın insanımızı ekmeksiz aşsız bırakacağı kesindir.  Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'e sesleniyoruz. Bizim esnafımız devletine ve kanunlara saygılıdır. Devletine vergisini Türkiye'de en yüksek seviyede kaynağından peşin ödemektedir. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı sesimize kulak verin. Bu bayilerimizi işsiz güçsüz perişan olmalarına yol açacak yanlış uygulamalardan vazgeçin. İsteğimiz bayilerin hakkı olan primlerin eski haline getirilmesidir

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.