Spor Salonları İçin Devletimizden Destek İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Devletimizden; şu anda herhangi bir işletme olarak değerlendirilen spor salonlarında ki Spor Hizmetlerine uygulanan %18 kdv, ilan reklam vergisi, diğer vergiler ve sigorta primlerinde indirime gidilmesini ve çeşitli uygulamalarla özellikle küçük ölçekli spor salonlarına destek olunmasını istiyoruz. Spor salonları “biz” duygusu gelişmiş, takım ruhu kazanmış, manevi donanımlara sahip, milli değerlere bağlı, küçüklerini koruyan, büyüklerini sayan, vatanını ve milletine sadık, kötü alışkanlıklardan uzak, davranışlarını kontrol edebilen, öz güveni gelişmiş, üretken, aktif, güçlü, ülkelerine daha fazla katkı sağlayan bireyler yetişmesi için çok önemli işletmelerdir. Bu destek; olimpiyatlarda ki başarımızı arttıracak, daha başarılı Milli Sporcular yetişmesini sağlayacak, sağlıklı bireylerden oluşan bir toplumda devletimizin sağlık alanında yaptığı giderlerin de azalmasını sağlayacaktır. Saygı ve sevgiyle desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat Altıner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Spor Salonları İçin Devletimizden Destek İstiyoruz». Murat ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.